![]() |
Taxa de prima inmatriculare Mustang 2005 (import SUA)
2 Attachment(s)
Salut,am nevoie de putin ajutor.
Urmeaza sa aduc din state in tara un Mustang 2005 V6 4000 cmc 250 cp. Am platit pe ea 5000 euro + 1800 transportul in container. M-ar interesa cat ma poate ajunge inmatricularea.Am vazut oarecum pe un site (nu stiu daca am voie sa dau numele)Pretul minim 4,600 E mediu 20,416 E maxim 39,500.Exista vreo sansa sa nu platesc o caruta de bani? |
Re: Mustang 2005
Da o faci donatie catre o biserica: Baptista, Penticostala etc. sau catre un ONG sau o societate non-profit astfel va fi inscrisa pe persoana juridica si ca urmare ca este donatie nu se plateste taxa de prima inmatriculare.
Alta varianta ar fi sa o inscrii pe un veteran de razboi deoarece sunt scutiti de taxe. Aceasta varianta s-a folosit la mine in judet de catre niste tipii de la Evidenta Populatiei doar ca i-au terminat foarte repede pe saraci veterani si au inceput sa importeze altii din judetele invecinate. Ar mai fi o solutie inmatricularea in Bulgaria. Mentionez ca in niciuna din variante nu vei fi tu proprietar pe acte. Cel mult delegat sau persoana imputernicita. |
Re: Taxa de prima inmatriculare Mustang 2005 (import SUA)
Am gasit un calculator pentru taxa auto si mi-a iesit 3499 euro.Daca este chiar atata nu mi se pare foarte mult.Masina este euro 4 dar am inteles ca pe la noi nu prea iasa euro 4.
|
salutare m-ar interesa si pe mine sa fac la fel sa aduc o masina din state, m-as bucura mult sa imi dai niste detalii ..ce pasi trebuie sa urmez ori aici ori pe messenger , cum iti este mai usor . merci
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning