![]() |
Peugeot 407
4 Attachment(s)
Cum si ve pare?Si daca mai stiti ceva pentru 407 astept poze sau siteuri sau pareri..
|
poate are o skimbare radicala la motor pentru ca la exterior nu e diferenta mare fata de modelul de baza.
|
Are doar buza de pe fata, eleronul care nu prea ma omor dupa el, si evacuarea dubla..
|
elerenu e destul de frumos....elegant....si dubla evacuare la fel...poate la modelul acesta ar merge niste tobe dreptunghiulare.
|
Re: Peugeot 407
Quote:
|
cred ca ma lipsesc de 407 coupe...nu de banii dar de benzina...banii pe un an numai benzina imi iau inca 3... :D ..dar o sa vdm cand e sa-mi iau masina..deocamdata ma multumesc cu scuterul :D
|
spatele ala cu dungi e super, imi place la nebunie...
parca o inraieste asa nitel... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
.....ce parere aveti?
|
Urat...Fata mai e cum mai e...Stiu kitul..e facut de niste rusi..
|
s-a dus dracului toata eleganta!
|
fiecare cu gustul lui .. insa mie unu imi place.. da mai multa sportivitate ;)
|
pai asta vroiam sa zic (in felul meu) e atat de agresiv ca nu mai are nota aia de eleganta. nu e de rau, nu am zis ca nu-mi place doar ca prin kit-ul ala pierzi jumatate din masina si da impresia ca e var cu impreza.
|
adevarul e ca fata e tare insa eleronul lasa de dorit, daca era altul altfel arata si spatele
|
7 Attachment(s)
Quote:
Pina am definit forma barilor am facut pleoapele si deflectorul de pe luneta(sau ce o fi ala) si urmeaza in ordine pragurile, barile si eleronul. Update soon! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning