Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Maşina lui Gepetto! Un Opel decapotabil din lemn! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/119897-masina-gepetto-opel-decapotabil-lemn.html)

Cigo 22-04-09 09:49

Maşina lui Gepetto! Un Opel decapotabil din lemn!

8 Attachment(s)
Maşina lui Gepetto! Un Opel decapotabil din lemn!

Printre maşini suflate cu aur şi altele dotate cu sute de cai putere, un ucrainean a avut măreaţa idee de a crea o maşină unicat. Autoturismul are o caroserie realizată integral din lemn şi este jumătate cabriolet şi jumătate hard top.

Capodopera are un motor cu injecţie de 2 litri. Fericitul posesor şi constructor īn acelaşi timp este un meşteşugar ce s-a chinuit mai bine de 1 an să sculpteze īntreg exteriorul īn lemn de stejar.

Poate vă īntrebaţi de fapt ce se ascunde sub exteriorul de excepţie, ei bine la īnceputuri maşina a fost un Opel Askon. Iar pentru că Vasyl Lazarenko se respectă, a dotat interiorul maşinii cu accesorii moderne ca scaune de piele şi cd-player.

"Mai sunt cāteva maşini cu caroserie din lemn īn lume, dar a mea este singura de acest fel. Maşina este unică şi este designul meu propriu. Nu am condus-o decāt de două ori prin oraş. Toţi se holbau şi faceau poze. Chiar este ceva special" a spus Vasyl.

Şi pentru că atunci cānd eşti pasionat de ceva, nu te poţi opri, Lazarenko intenţionează să vāndă maşina pentru a face rost de bani pentru următorul proiect.

DiavoLLo 22-04-09 10:06

Re: Maşina lui Gepetto! Un Opel decapotabil din lemn!

super tare cel care a gandit in amanunt tot...si e de admirat...

YGD-sef 22-04-09 10:06

interesant, dar poate sa se miste?:-P

Vj_AlecS 22-04-09 10:09

interesanta dar mai mult imi place jumatatea dreapta:P
inteleg ca e ceva unic dar parca dadea mai bine sa fie si stanga si dreapta lafel!

alzisor 22-04-09 10:17

o porcarie :oops:

jipianu 22-04-09 10:18

super tare ... chiar ca e o masina, unica singurul lucru care nu mi se pare k vine chiar ok sunt jantele..
in rest felicitari realizatorului

dog99 22-04-09 10:26

mda,multa munca.un rezultat ciudat:D

Dr3adLorD 22-04-09 10:39

DA omu` s-a chinuit dar era mult mai bine s-o faca pe toata la fel

dem_fuzl 22-04-09 10:44

da, asta e cu adevarat unicat. nu se poate vorbi de "se putea si mai bine" sau "cam urata" ... sa puneti voi mana sa faceti macar o aripa :))) ... e f tare, dar nustu cat de folosibila e, si cat de legala. cred ca ori e doar de show, ori doar pe zi de vara se poate merge cu ea. plus ca e cam urat parbrizul ala galben de pe partea cabrio ... aia e singura parte la care a dat-o cotita ....

bogg 22-04-09 11:57

Schizofrenic omu' ....

xxdadixx 22-04-09 12:05

Opel Askon?

marius3030 22-04-09 12:24

e o tampenie sa faci jumatate de un fel si jumatate altfel.ii apreciez munca dar sunt curios cat cere si cine io va cumpara

Marius_mym89 22-04-09 13:20

Ucraina, lucruri ciudate, un singur vinovat: CERNOBAL :lol:
ON TOPIC: se vede ca s-a chinuit omu, dar mai bine o facea pe toata hard top.

Mustang 22-04-09 13:36

Quote:

Originally Posted by dem_fuzl (Post 2256419)
da, asta e cu adevarat unicat. nu se poate vorbi de "se putea si mai bine" sau "cam urata" ... sa puneti voi mana sa faceti macar o aripa :))) ...

Quote:

Originally Posted by dem_fuzl (Post 2256419)
plus ca e cam urat parbrizul ala galben de pe partea cabrio ... aia e singura parte la care a dat-o cotita ....

Nu ti se pare ca te contrazici singur?

Cat despre masina: super tare ideea. Pacat ca nu a facut-o pe toata intr-un singur fel.

ADvicer 22-04-09 13:54

Nenica asta care a facut chestia asta e chiar foarte smecher....ca rezultat de ansamblu, mi se pare nereusita. Cat despre munca...si la multele turnulete ale palatelor tiganesti se munceste mult, insa daca rezultatul final e o struto-camila, atunci zic pas:oops:

All times are GMT +2. The time now is 01:51.

- Copyright 2026 4Tuning