![]() |
Ce parere aveti despre aceasta mica buburuza?
1 Attachment(s)
Despre Citroen C1 3 usi 1.0i
Tip carburant: benzina Tip motor: 1.0i cmc Numar cilindri: 3 Putere maxima motor: 68 CP Putere maxima: 6000 rotatii/ min Cuplul maxim motor: 93 Nm Rotatii pe minut: 3600 rotatii/ min Tip transmisie: manuala Numar viteze: 5 Dimensiuni anvelope: 155 / 65 R14 Lungime vehicul: 3430 mm Latime vehicul: 1630 mm Inaltime vehicul: 1470 mm Latime incluzind oglinzile: mm Volum portbagaj: 130 litri Ampatament: 2340 mm Ecartament fata: mm Ecartament spate: mm Trapa: NU Numar locuri: Capacitate rezervor: 35 litri Masa autovehicul: 790 kg Sarcina utila: 390 kg Masa maxima autorizata: 1180 kg Masa maxima remorca: kg Volum util: litri Viteza maxima: 157 km/ h Acceleratie: 13.7 sec (0-100 km/h) Consum combustibil urban: 5.5 (l/100km) Consum combustibil extraurban: 4.1 (l/100km) Consum combustibil combinat: 4.6 (l/100km) Emisii: 109 g/km (max) Tip carburant: motorina Tip motor: 1.4 HDi cmc Numar cilindri: 4 Putere maxima motor: 55 CP Putere maxima: 4000 rotatii/ min Cuplul maxim motor: 130 Nm Rotatii pe minut: 1750 rotatii/ min Tip transmisie: manuala Numar viteze: 5 Dimensiuni anvelope: 155 / 65 R14 Lungime vehicul: 3430 mm Latime vehicul: 1630 mm Inaltime vehicul: 1470 mm Latime incluzind oglinzile: mm Volum portbagaj: 130 litri Ampatament: 2340 mm Ecartament fata: mm Ecartament spate: mm Trapa: NU Numar locuri: 4 Capacitate rezervor: 35 litri Masa autovehicul: 880 kg Sarcina utila: 355 kg Masa maxima autorizata: 1325 kg Masa maxima remorca: kg Volum util: litri Viteza maxima: 154 km/ h Acceleratie: 15.6 sec (0-100 km/h) Consum combustibil urban: 5.3 (l/100km) Consum combustibil extraurban: 3.4 (l/100km) Consum combustibil combinat: 4.1 (l/100km) Emisii: 109 g/km (max) http://www.citroen.ro/model.php/23 Mama mea doreste sa achizitioneze una si sunt interesat sa stiu parerile voastre . Va multumesc |
Am uitat sa precizez ca ajunge in jur de ~ 10.000 euro cu dotari de baza
|
4 Attachment(s)
Alte poze din alte unghiuri:)
Mentionez ca masina o va achizitiona doar pt regim urban,si doar pentru stricta necesitate Astept opinii |
dupa parerea mea la banii astia si dotari si faptul ca e aparitie noua face banii din plin pt uz urban si o persoana hai doua! e simpaticutza :D
|
Iti multumesc pentru comentariu TuningBoy , va rog inca odata sa va dati cu parerea despre masina si restul....
|
este super ok pentru oras...consum mic,draguta,micuta ca sa o poti strecura printr-o parcare pe undeva dar nu cred ca te poti duce cu ea in vacanta decat sa ii pui maldar de bagaje sus pe ea...dar pentru oras este foarte buna! :wink: si am mers cu un Citroen din noua generatie si se simte o diferenta de la xsara la C4 si tot asa... :wink:
|
Masina va fi achizitionata doar pt uz urban de catre mama , pt vacante alea alea nu se va pune problema deoarece avem una mai mare un Ford Focus C-Max. Iti multumesc , astept si alte pareri despre masina
|
Doamne fratilor am fost la ATS la bucuresti , parca e lastun masina asta in poze pare superba pentru o masina micuta dar e o gluma proasta la fel ca si 107 si toyota aygo cred ca ne vom orienta spre C3 pentru mama Inchideti topicul pls
|
uita-te la c2 in varianta de echipare vtr
|
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=16557 - topic mutat , Fordul Fiesta este oficial ca si al nostru , astazi am semnat actele . Lasati un comentariu acolo pls
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning