Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Un novice in tuning :) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/119824-espero-novice-tuning.html)

sex99 21-04-09 22:00

espero GR-03-CAZ

rog stergere

andi_cimpean 22-04-09 00:10

Re: un nou novice in tuning :)

Felicitari pentru hotarare;) si anume si anume sa nu vinzi masina:)

Pai cam ce ai spus tu acolo este minunat...hai sa le vedem puse si pe masina si sigur comentariile vor veni de la sine:D
Ideile sunt bune;)

mike - AER 25-04-09 07:54

Re: Espero - Un nou novice in tuning :)

arata bine masinutza ta! apropo... cat iti consuma acum cu injectoarele astia cu debit marit si cu cutia hidramata??

mike - AER 25-04-09 18:09

lasa-ma sa nu te cred cu consumul.... iar despre jante ce sa zic... sunt super!

andi_cimpean 25-04-09 20:24

Foarte frumoase jantele.
Wolfrace cred ca sunt cele mai bune avand in vedere raportul calitate-pret;)
Cat te-au costat? si ce model sunt?

Rob3rt_espero 25-04-09 22:27

Vrem sa vedem mai multe, hai....cu curaj !!!

andi_cimpean 25-04-09 22:33

Quote:

Originally Posted by sex99 (Post 2266408)
13 mil pe pro lite black edition :) sunt unpic mai rare black le caut de vreo 2 luni si in sf le am gasit

ai facut o afacere foarte buna. Ceea ce vazusem eu era pe la 1700 de lei toate 4, si crede-ma cand iti spun ca baiatul ala de le vinde, le are sub pretul din magazine:)

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2266670)
Vrem sa vedem mai multe, hai....cu curaj !!!

ce ai mai Robert?! te-ai lovit la ceas?
Ce sa iti mai arate omul, nu ti-a zis destul de clar ca nu are deocamdata cum sa monteze jantele pentru ca nu are inelele de centrare si prezoanele?!

sau zii mai bine asa...ca adunam posturi sa facem masinuta aia de la avatar "plina"

Rob3rt_espero 02-06-09 15:01

Ce ar merge la ea ?? e vb. de gusturile tale nu de gusturile noastre, fiecare isi face masina cum ii place lui !

Dany.bilan628 02-06-09 15:04

sal. sa ai bafta cu masina. Nu ar strica sa pui folie pe geamuri:d (si modifica titlul ca e pleonasm8))

RIcKO 02-06-09 15:44

Re: Espero - Un novice in tuning :)

.....depinde cum stai cu banii....ai putea sa o cobori putin ..din arcuri ..ai 2 variante ...ori le tai 2 spirale ....ori cumperi arcuri sport...zic eu ca ar fii o investitie buna...care se si vede ....apoi ai putea de ex sa vopsesti aripa aia dreapta ca se vede ca a fost atinsa ....o folie si deocamdata e foarte bine...totusi suntem in criza ..bafta

RIcKO 02-06-09 15:52

atunci ..las-o asa cum este ea...ca deageaba bagi bani daca vine altu si tzio f..e ....laso asa

banzay 02-06-09 15:54

Frumoase jante! Si masina imi place ca e simpla, dar scoate balaria aia de pe capacul rezervorului :)

RoByNeT 02-06-09 15:59

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 2374312)
sal. sa ai bafta cu masina. Nu ar strica sa pui folie pe geamuri:d (si modifica titlul ca e pleonasm8))

ai inceput bine modificarile cu jantele ... las`o mai jos si folie si treaba e pe jumatate terminata spor :)

PS: dany .. nu e pleonasm ... banuiesc ca a vrut sa zica "un nou" = "altul" ="alt"
"Alt novice in tuning" :) banuiesc :P

ing3r 02-06-09 16:50

Deci ...PREA TARI JANTELE! O investitie buna, mai ales ca schimba foarte mult aspectul masinii...in bine! Si imi place ca e destul de simpla, nu e impopotonata cu tot felul de kitch-uri... Si pls, da jos balaria aia de la capacul rezervor :))

Dany.bilan628 02-06-09 18:35

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2374523)

PS: dany .. nu e pleonasm ... banuiesc ca a vrut sa zica "un nou" = "altul" ="alt"
"Alt novice in tuning" :) banuiesc :P

"Un nou novice in tuning" nu este tot una cu "alt novice in tuning" . Eu am inteles ce a vrut sa zica, dar poate pentru altii nu este tocmai uzuala formularea. (sincer suna cam ciudat, din moment ce pomenesti de novice este clar ca este vorba despre cineva nou)
hai sa nu poluam topicul omului.

Vad ca folia nu te atrage atunci investeste intr-un body kit , niste upgrade-uri la motor, ceva sunet si lista continua...ca ziceai ca nu te pasioneaza chestiile minore precum folia.(da esti incepator in ale tuningului:rolleyes2)
nu ramane decat sa iti urez bafta cu modificarile

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning