![]() |
Monstrul W12 lansat de Volkswagen !!!
3 Attachment(s)
Technical Specifications:
Engine Type: W12 Displacement cu in (cc): 366 (5998) Power bhp (kW) at RPM: 598(440) / 7000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 458(620) / 5800 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: n.a. Tires F-R: 255/35 ZR19 - 275/40 ZR19 Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 214.2 × 75.6 × 43.3 Weight lb (kg): 2645 (1200) Performance Acceleration 0-62 mph s: 3.5 Top Speed mph (km/h): 214 (350) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. Base Price: 2004 Volkswagen W12 - Approx. $150,000 |
E ieftina la pretul asta.La aceasi viteza maxima se gasesc masini mult mai scumpe!!! Eu auzisem ca au abandonat poiectul si ca nu o sa o mai scoata! de unde ai aflat ca o sa o fabrice?
|
Inspirat dupa Saleen S7... Parerea mea !!!
Frumoasa masina... Si chiar nu e scumpa, cam cat un 911. |
ohooo super mijto masinutza... ajuge la 350 la ora??? god... , intradevar trebuie sa-i dau dreptate bunului meu coleg & prieten Hondarul :P chiar seamana cu saleen s7
|
Misto masina.A intrat in productie sau e inca in faza de proiect?Prefer un w12 romanesc.Traiasca romanu k e inventiv.Respekt
|
din cate am inteles a intrat in productie
adik anul asta cred ca se poate cumpara (bineintzeles ca nu dela noi :)) ) cred ca o sa apara shi pe site-ul vw in curand oricum ... la banii ashtia chiar merita |
ma intreb care o sa-si ia in romania... capare super joasa masinutza oricum super marfa.. o sa rupa multe masini in 2.. de abia astept s-o vad si in buc.. si pun pariu ca in prima luna de la aparitie o sa o vedem si in romania..
|
Daca spuneti voi eu va cred , poate si in lipsa de mai multe informatii.
Ce sa mai zic , nemtii sunt gata intotdeauna sa dea o lovitura de teatru , mai ales in domeniul auto. Eu le-as recomanda insa celor de la VW sa fie mai atenti sa nu faca greseli . Ce vreau sa spun este ca ei au deja Bugatti , Lamborghini , si cica vor sa faca si o supersportiva Seat asa ca acest bolid pica 'numa bine'.Oare la ce s-or fi gandit? |
1 Attachment(s)
A , si inca ceva .
Daca seamana cu Saleen S7.Nu stiu.Voi ce credeti? |
oricum, in general mashinile de 3 sec de la 0-100 :) au cam toate aceeleashi trasaturi ... pentru ca aerodinamica e cam la fel la toate
uita-te shi la bugatti, maserati ... etc ... toate f joase, f late shi rotzi f mari .... prize de aer .... prize la ventilatia de la frane ... retzeta e cam aceeashi. |
Quote:
|
Re:
O sa se cumpere...cum s-a cumparat Gallardo, o sa se cumpere si asta peste ceva timp..cum o sa mearga cu el nu se stie.Si aduce un pic cu saleen.
|
nu se va produce niciodata din pacate.... dar e tare de to t masina. Asemanarea cu saleenul este pur intamplatoare deoarece conceptul w12 e din 97 iar saleenul din 2001 daca nu ma insel... oricum au existat 2 versiuni una din 97 si una din 2000 2001
|
Nu se baga romanul la \"simulacre\" d-astea...ori isi ia Ferrari/Lamborghini/Porsche, ori nu-si mai ia deloc, ca de, trebuie sa ai si prestanta, ai fi penibil cu sigla aia de VW pe capota, nu? :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
P.S: Eu shtiam k mashina asta a fost doar un CONCEPT atat... shi nu o sa intre in productzie de serie... :? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning