![]() |
Schimb A4 cu E46
dupa cum scrie si in anunt.......caut e46 an 99-2002
numai si numai 320D.....preferinta culori as avea negru gri sau rosu 2/4usi dotari nu is prea pretentios clima si trapa dar nu neaparat..... motorul sa fie cat mai ok si aspectul masinii nu prea ma intereseaza tuningu astept ofertele voastre si cv poze(ar mere si cv neinscrise insa numai si numai euro 3......la pret bun) mrs |
re: Schimb A4 cu E46
aaaaa si ma scuza-ti am uitat sa adaug poate in caz k v-ar interesa si variante ofer un gofl 2 1.6 cu multe modificari stare foarte buan tehnic si optik ar necesita max o revopsire.....si mai dau dif.....
mai multe detalii aici https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/110232-vw-golf.html oferte oferte;) |
sal am shi yo un e46 de vanzare 320 d . din 99 aproape de 2000 griu:)
|
ok...da cv detalii si mai ales poze si pret...discutam...d imi place si ne intelegem rezolvam nu conteaza k is din Tm si u din Buc si bla bla...
sa vad despre c este vb mrs up up |
valabil....dar la variante deocamdata a4 b5 si golf 2 contra e46 diesel
sau a4 si dif din partea mea |
madalin_m3 da-mi add sa vb:P
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ost2661748...e benzina dak te intereseaza
|
Quote:
in primul rand benzinar nu mersi si nush pretul nu imi cam pare oricum pe plac... bafta cu ea si spor la vanzare |
:) oky...... bafta la cautari
|
De cati bani dispui? sunt din tm.. dami pm ca nu prea urmaresc topicurile.
|
Quote:
eventual pentru ov reme numai varianta daca vrei cu un a4 asa de curiozitate pune oricum detaliile si ceva poze mrs |
as dori un moderator sa modifice titlu cu schimb a4 cu e46
s-au cam schimbat lucruriile si nu mai este cash deci ofer a4 b5 contra e46 numai si numai diesel inmatriculat sau neinmatriuclat |
suuus sus
|
Re: Schimb A4 cu E46
valaaaabil.....
caut sa schimb a4 cu un e46 diesel neimatriculat 99-2001an |
Re: Schimb A4 cu E46
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning