![]() |
Rezultatele de la mare
GR. A
NR. NUME LOCUL 10 PARVANESCU DANIEL I DACIA 1310 17.65 86 ANGHEL ALEXANDRU II PEUGEOT 206 17.72 108 ANDREI RAZVAN III OPEL ASTRA 17.73 GR B 176 BRADEANU VLAD I WV GOLF 16.44 150 CALUGATITOIU MIHAI II RENAULT 5 16.57 82 LIXANDRA MIHAI III DAEWOO CIELO 16.85 GR C 52 IONESCU ADRIAN I SEAT LEONE 14.98 118 IUGA ANDREI II OPEL KADET 15.72 116 RADU FLORIN III WV GOLF 15.91 GR D 184 TINTEA ANDREI I AUDI A3 15.16 169 CATOIU DRAGOS II OPEL ASTRA 15.82 50 COZMUTA FLORIN III MAZDA MX6 16.12 |
:hahano: :evil_laug :hahano:
LoL ... Si la Grupa C si D cum s-au calculat timpii daca startul a fost dat din maini ??? :hahano: :evil_laug :hahano: In fine ... Si in clasamentul asta nu vad nici un BMW ... Chiar asha de obosite au fost BMW-urile de la Venus ??? Eu nu as crede ... Dar cum am mai spus ... In fine poate vb eu prostii .. cu toate ca nu cred. :blahblah: |
iti pot garanta pentru ca am fost la start ca, cronometrarea s-a facut desi startul s-a dat la mana. In fatza lu florica era baiatul care apasa butonul de cronometrare. O sa fac o poza la acel buton magic sa o pun pe forum acum la prima etapa
|
Quote:
:paper: |
Si eu tot asa am luat startul: din maini... Si... Am luat locul 1.. Ata ete!
La finis era senzor, din cate am vazut... |
La finish sunt celule care opresc cronometrul si incepe miniimprimanta sa tipareasca bonul
|
Quote:
|
ma cam mir de rezultate ce sa spun adica obositul ala de cielo a scos timp mai bun ca mine!!!!!! :x daca stie cineva al cui este il provoc pentru baneasa!!!!!!!! :twisted:
|
SAD-ule .. care esti omule din aia de acolo din clasament !!?
|
sunt curios .. de restu de timpi .. bine k eu nu`mi bat capu` k dupa ce am pierdut startu am mers k la inmormantare :D
|
Quote:
|
da kwx-ul
|
pei cel mai rapid din cate am inteles eu a fost:
52 IONESCU ADRIAN I SEAT LEONE 14,978 |
Da, ba, esti nebun si are motor de 1.9TDI pe masina aia... :D
|
Re: Rezultatele de la mare
Quote:
|