![]() |
Logan - premiera : eleron de carbon
3 Attachment(s)
Inca o surpriza in materie de tuning-Romania in premiera pe 4tuning.
PILOT power tuning a inceput sa produca noul model de eleron pentru LOGAN, (Dinamic style), in varianta simplu si carbon. Pretul anuntat este de 300 lei RON pt varianta carbon si 150 lei pt varianta simpla |
2 Attachment(s)
Modelul este prevazut cu un cant special pentru adezivare si se lipeste pe portbagaj cu silicon.
Daca aveti dubii legate de rezistenta puteti trage cu incredere de el dupa lipire!! Modelul simplu este de fibra Poze din probe: |
Nu arata rau eleronul...dar loganul ala rosu e super tare :peace:
|
si eu vreau. cum imi pot cumpara?
|
intr-adevar arata bine! se gaseste si la centrul pilot din bucuresti?
|
frumos asta rosu...mai trebuia lucrat un pic la distanta dintre tripla si bara (e cam mare)
|
1 Attachment(s)
tin sa te anunt noi avem deja un kit de logan de anul trecut cu eleron mic si zic ca cei care ne stiu spun ca avem preturi simtite pe masura pietei romanesti !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cred ca mai e vorba si de unghiul de privire si cat de bine sunt stranse suruburile...!!! Pt eleron comenzile se pot face la orice reprez. PILOT. (Pitesti, Bucuresti, Brasov) |
1 Attachment(s)
Pe modelul de fabrica se vede mai bine!!!
|
Rinno - kitul se afla in rubrica bazar sau ne poti contacta la numarul de tel:0745-268665
|
Vazut aseara eleronul de carbon pe taxi MYH! SUPER BELEA! Era destul de teapan cu toate k ieri si l-a pus! Cosmin ce Kit isi pune omu cu taxi?
Mio spus k spoilerele is la bucuresti sa ii puna niste flacari pe ele sau cam asa ceva! E un proiect nou? |
Ii facem un set de bari pictate aerograf intr-un model abstract cu umbre si fulgere, cu trecere in nuanta de culoare a masinii.
Pictura se va face pe modelul Racing line si va fi gata spre sf. sapt. viitoare. Pictura se face la Pitesti nu la Bucuresti. |
asteptam si pozele cu acest taxi :D
|
Deci nu se poate asa ceva...
Un baiat din Tg Jiu ne-a rugat daca putem sa-i facem pe logan un eleron cu un singur picior si portanta semirotunda, care din spate sa para un vultur cu aripile-ntinse. L-am intrebat daca nu vrea mai bine sa-i facem doua manere ca de geamantan. i le faceam moca. Mi-a zis ca lucreaza la ocolul silvic...!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning