![]() |
Logan 1.4
17 Attachment(s)
Logan 1.4 preferance 2006
Modificari aduse masinii: -jante wolfrace fuji 7jx17" incaltate cu pirelli Pzero nero 205/40/zr17 -arcuri sport power tech -7cm(nu sunt taiate din spire) -bari vopsite complet in culoarea caroseriei -ploape faruri -folie neomologata fata,spate -plasa la grila&colat baghetele cromate in autocolant negru mat -finala sport carub din inox fara silencer -filtru sport -resoftare -huse imitatie piele rosu+negru -schimbat casetofonu stock cu un mp3 Pozele sunt facute de-a lungul modificarilor aduse,ultimile poze fiind cele cu jantele si lasata jos.. |
Re: Logan 1.4
Foarte frumoasa.Sa nu ii mai pui prelungirile alea ca nu isi au locul pe masina.Spor in continuare sa o faci si mai frumoasa:peace:
|
Frumos Logan
|
foarte frumoasa ,si jantele sunt crima ;) ! Nu vrei un chit exterior?
|
Frumoase modificarile pe care le ai adus golanului!Pe viitor un set de faruri,stopuri un eleron finutz si o sa dea bine,eventual pe viitor un body kit,un bad look!Succes in continuare cu modificarile si multi Km fara probleme.
|
Prea frumoasa masinuca bravo
|
Elegant loganul.Nu vinzi prelungirile de pe fatza?
|
Da jos treaba cu 1.6 16 volti de pe spate ca te faci de rusine... Pretinzi ca te dai cu ce nu ai.
Arata foarte bine masina.Mult mai bine fara prelungiri. Bravo. (mai putin treaba cu emblema pe spate). Sper ca fara prelungiri este starea actuala a masinii.. |
Arata bestial :D dar parerea mea e sa vopsesti bandourile alea negre dupa laterale in culoarea masini ar arata mai trasnet:d
|
va multumesc tuturor.body kit,prelungiri sau praguri nu ii mai pun,emblema cu 16v o sa o dau jos cat de curand.
|
Frumos loganu
Cati cm ai coborat-o ? Aripile interioare de plastic care le-ai pus ar fi mai bine daca le-ai vopsii in culoarea masinii ? |
ms,teoretic ar trebui sa fie lasata 9.5cm(7 din arcuri si 2.5 din roti)dar din ce am masurat eu e cam 8.5cm.iar protectiile de aripi nu o sa le vopsesc,mai degraba le dau jos dar docamdata le las asa.
|
1 Attachment(s)
o poza cu distanta dintre scut si pamant.............:rolleyes2
|
pai la ce distanta ai tu acolo...ar trebui sa incepem cu pariurile...
Cand ai sa spargi baia...? 1. in prima luna 2. in urmatoarele 3 luni 3. se exclud primele 2 ca vinzi masina... |
hai ca esti glumet.Am mers cu masina pe coclauri destul de mari,cu grija,nu atinge.Si ca sa iti fac pe plac dau si raspuns la cele 3 variante.
1-am pe putin o luna de cand masina e asa 2-aceleasi drumuri le fac mai mereu,deci daca nu a atins pana acu nu cred ca atinge nici in urmatoarele 3 luni 3-masina nu se va vinde prea curand |
All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2025 4Tuning