Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Editare Foto (https://forum.4tuning.ro/534-editare-foto.html)
-   -   KING Media (https://forum.4tuning.ro/534-editare-foto/119341-king-media.html)

Scricy HKS 17-04-09 02:19

KING Media

4 Attachment(s)
sunt incepator asa ca orice sfat,idee,comentariu,etc sunt binevenite:D
sper sa va placa..nu sunt cine stie ce opere dar incerc sa invat cat mai mult si sa fac poze cat mai frumoase:oops:;):arrow:

Opel Calibra & Nissan Micra

jipianu 19-04-09 18:09

Re: KING Media

orice inceput e bun... conteaza progresele pe care le vei face in continuare...
oricum felicitari

Scricy HKS 19-04-09 18:57

5 Attachment(s)
ms ms si o sa incerc sa progresez cat mai mult:D
alte poze:

Ingerasul99 19-04-09 23:36

Cea cu dacia fotografiata ti-a iesit bine :D, dar nu se poate la o calitate mai superioara?

shantzu 20-04-09 11:39

Incearca sa nu mai pui semnatura pe poze care nu sunt facute de tine, chiar daca sunt editate de tine.Poate faci si semnatura mai mica , mult mai mica :)

Scricy HKS 20-04-09 12:14

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2251347)
Incearca sa nu mai pui semnatura pe poze care nu sunt facute de tine, chiar daca sunt editate de tine.Poate faci si semnatura mai mica , mult mai mica :)

ms de sfat , chiar ma bucur ca mi-a raspuns cineva din EVL*SKILLZ:oops: o sa tin cont de ce mi-ai zis ca pan la urma voi sunteti "za best":D:D ....semnatura ma gandeam sa fac alta, asta era doar de proba ca e prima care am facuto ca brush;)

Messerschmitt 20-04-09 18:05

:)....traiesti ma men...faine pozele ma bucur ca le plac pozele cu dacia &calibra mea:)))=))... scryci ...data viitoare vreau sa scoatem fum din ele..;)))....sa fie pozele mai sexoase:D:P

Scricy HKS 03-05-09 20:34

3 Attachment(s)
i'm back:lol::lol:
ceva mai nou

Ingerasul99 03-05-09 20:39

Prima poza a iesit marfa rau, incearca sa faci semnatura mai mica iese in peisaj prea mult, ar fi iesit altfel cu un hdr parerea mea.
A doua e ceva cu ea de nu imi place.
Ultima a iesit misto desi pare a fake.

Scricy HKS 03-05-09 20:49

nush sa fac hdr dar o sa vad niste tutoriale si vedem ce o sa fie:D

Scricy HKS 04-05-09 20:36

3 Attachment(s)
alte nebunii:-P:-P

f0cs 05-05-09 20:04

Ce contributie ai avut tu la prima si a-3-a poza?

Scricy HKS 05-05-09 20:05

nu am contribuit prea mult....am intunecato putin si am pus raza aia de soare...nu aveam idei:cry:

si la prima am facuto black&white jos si sus color jentile aurii
asta e nus expert:sad:

f0cs 05-05-09 20:14

Faptul ca iei niste poze de pe net si le faci b&W nu inseamna nimic.
Cuauta`ti tutoriale pe net, ia topicurile de pe forum la rand si usor usor prinzi cate ceva.
La inceput e greu pentru ca ai impresia ca nu`ti iese nimic dar usor usor iti vin ideile si odata cu ideile iti dai drumu si la mana. succes

Scricy HKS 06-05-09 00:01

cam dur dar adevarat:-)
acuma nu vreau sa fac pe desteptu ca nici nam sanse fata de altii in domeniu pe aici...dar ce as putea sa fac..? adik numi place sa fac poze cu flacari si alea alea:rolleyes2

asa e stiulul meu adik mai simplu sa nu fac poza ca bradu de craciun

si poze de pe net iau ca deocamdata nu prea am bani sa ma duk cand am chef in magazin si sami iau canon eos ultimu model care dumnezeu o fi:lol: si asteas ptr practice ca dak da domnu sa castig la loto 6/49 fara sa joc si sami iau camera macar sa stiu sa editez dupa accea

dar oricum ai dreptate mai am de invatat nu te contrazik aici:-) adik fac si eu photoshop de 3 sapt...cand ma uit la primele poze de mai sus si vad selectiile alea proaste de sub masina imi vine sami dau cu ciocanu in cap:lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning