![]() |
RDSport prezintă noul RS35 Biturbo
3 Attachment(s)
335i cu specificaţii de M3
RDSport, un tuner ce se ocupă de modificarea modelelor BMW, a creat un 335i cu specificaţii apropiate de cele ale lui M3. Denumit RS35 Biturbo, noul model beneficiază de 414 cai putere şi 547 Nm. Pentru a se ajunge la aceste valori, a fost mărită presiunea în turbine şi s-au instalat o nouă admisie şi un intercooler mai mare. Din punct de vedere estetic, coupe-ul german se remarcă printr-un nou body kit format dintr-un spoiler faţă, praguri laterale, difuzor spate şi eleron. De asemenea, modelul a primit şi o nouă evacuare, o suspensie mai joasă şi jante pe 20 inci încălţate cu pneuri Pirelli P Zero Nero. La interior modificările sunt minime şi includ o serie de accesorii din aluminiu. |
Re: RDSport prezintă noul RS35 Biturbo
frumos , are performante foarte bune si pe langa asta are un desing foarte agresiv , nu cred ca as vrea sa il vad seara in oglinda retrovizoare
|
pozele zici ca sunt facute din nfs:u
|
super frumos..si performante bune
|
tare bijuteria....atat la aspect cat si la motorizare
|
prea marfa...asta daca nu iti poti permite un M3 si vrei performante apropiate. Anyway... e tare masina :)
|
Foarte tare... nu este cu nimic mai prejos decat M3. Ash fi curios ce pretz are.
|
Italians... got to love 'em :lol:
Dap, ati inteles bine... italieni. Puterea de 414 cai, exista gratie maririi presiunii dezvoltate de turbina cat si inbunatatirii amestecului aer-carburant. Daca puterea este(foarte) apropiata de cea a modelului m3, cuplul cu siguranta depaseste valoarea disponibila pe M(400 Nm) Ca o nota personala pot sa zic ca e unul dintre cele mai reusite BMWuri modificate dar nu cred ca as alege 6 in linie Bi-Turbo in detrimentul unui V8 Aspirat :) sau poate ca da... in orice caz decizie grea. Mai ma gandesc... |
asta DA!!!!!!!! si pozele sunt super reusite... ca de masina nu cred ca mai are rost sa comentez :)
|
EXTREMM
|
i se potrivesc si rotile....very good
|
Imi plac BMW-urile, dar kitul asta e trist. Performantele in schimb cred ca sunt f. bune. Oricum nu l-as da pe un M3.
|
frumoasa racheta....414 cai.....biturbo.....valoarea de cai a crescut mult prin marirea presiunii din turbine....
|
asta da masina:D:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning