Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz Sibiu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/119216-matiz-sibiu.html)

madboy20 16-04-09 10:23

Matiz Sibiu

3 Attachment(s)
Pe aceasta calea vreau sa imi prezint si eu matizul meu. Astept propuneri de la voi ce e de facut ce nu e bine facut. In curand va primi si o vopsea proaspata ca deja are 5 ani si sa cam dus. Se va monta si bara spate care ii va schimba un pic aspectul spate.

madboy20 16-04-09 10:24

Re: Matiz Sibiu

in curand si alte poze cu aspectul din interior!! Si niste poze pe noapte!!

B-72-RZD 16-04-09 10:33

foarte tare buburuza!
incearca sa faci si pleoapele albe, va avea o continuitate!

am cateva intrebari, daca nu te superi:

1. Stopuril si semnalele sunt facute cu spray-ul sau cu folie?
2. Oricare ar fi raspunsul, daca le-ai facut tu, poti sa enumeri cati va pasi?
3. S-a legat politia de faptul ca sunt negre?

Numai bine si Sarbatori Fericite!

Mustang 16-04-09 11:01

Quote:

Originally Posted by madboy20 (Post 2243235)
Pe aceasta calea vreau sa imi prezint si eu matizul meu. Astept propuneri de la voi ce e de facut ce nu e bine facut. In curand va primi si o vopsea proaspata ca deja are 5 ani si sa cam dus. Se va monta si bara spate care ii va schimba un pic aspectul spate.

Sa o stapanesti sanatos... dar renunta la pleoapele alea negre, sau fa-le albe ca se vad cam nasol.

B-72-RZD 16-04-09 11:36

1 Attachment(s)
daca nu te superi :D

madboy20 16-04-09 12:18

a nu ma supar arata chiar bine o sa ii spun la vopsitor sa imi faca si pleoapele albe cand vopsete masina. Mai nasol va fi daca tre sa le dea jos ca sunt lipite de far ;)

madboy20 16-04-09 12:22

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2243255)
foarte tare buburuza!
incearca sa faci si pleoapele albe, va avea o continuitate!

am cateva intrebari, daca nu te superi:

1. Stopuril si semnalele sunt facute cu spray-ul sau cu folie?
2. Oricare ar fi raspunsul, daca le-ai facut tu, poti sa enumeri cati va pasi?
3. S-a legat politia de faptul ca sunt negre?

Numai bine si Sarbatori Fericite!

sal, toate sunt facute cu spray de stopuri negru. De facut e f simplu. Pur si simplu dai stopurile jos si dai cu spray pe ele. Intensitatea de negru o alegi tu. Eu cred ca am dat vreo 3 starturi. O sa fac niste poze cu ea pe noapte sa vezi ce bine se vede lumina. La semale pe fata tot asa numai ca la alea am dat pe interior arata mai bine :) (Stopurile nu se pot desface :) )

Sarbatori fericite si numia bine va doresc la toti

madboy20 16-04-09 12:24

a da si am uitat. Pana acuma nu am avut treaba cu politia din romania. Si nici din germania ma oprit asta vara acolo nici nu au avut treaba cu stopurile. Faza dura e ca ma luat si radaru din spate si nu au zis astia nimik. Si nici de geamurile din fata sper sa nu zica nimik nici de acum in colo. Sa vedem in iunie la verificare ce au astia de zis :))

B-72-RZD 16-04-09 12:25

ms frumos!
ma gandeam si eu sa pun folie, mie frica sa dau cu spray!

inca o intrebare: cum se dau stopurile jos ?

madboy20 16-04-09 12:28

dupa ce deschizi portbagaju sunt cate 2 suruburi ptr fiecare stop. pe marginea neagra de la stop. Dupa care tragi mia tare un pic de ele si gata ai rezolvat

madboy20 16-04-09 12:29

fac niste poze si iti arat exact cum se face

B-72-RZD 16-04-09 12:35

multumesc mult!
dar nu trebuie sa te deranjezi atat de mult!

reusesc sigur, dar nu stiam daca e ceva mai complicat!

Numai bine!

andi_cimpean 16-04-09 21:21

1. Felicitari pentru masina.
2. Nu mai face posturi consecutive...da edit la cel de dinainte...(se supara moderatorii pe tine:D)
3. Cum naiba te-a luat pe tine radarul de la spate? Banuiesc ca stii pe ce principiu functioneaza un radar nu?
4. Strange bani, daca inca nu ii ai, si trage-i niste jante...vopseaua zic eu ca poate astepta...nu se vede a fi ceva grav...incearca cu un polish profesionist;)

Robert_MNW 17-04-09 09:02

[QUOTE=andi_cimpean;2244704]
3. Cum naiba te-a luat pe tine radarul de la spate? Banuiesc ca stii pe ce principiu functioneaza un radar nu?
QUOTE]

Radarele fixe te ia din spate, stiu asta pentru ca am si eu vreo 2 3 bucati:D
Cu folia e cum ai noroc,eu am mers 2 ani si am vandut oltcitu fara probleme si la matiz in 3 saptamani m-au ars:lol:si culmea la nici o juma' de km de casa:cry:

andi_cimpean 17-04-09 10:32

[QUOTE=Robert_MNW;2245519]
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2244704)
QUOTE]

Radarele fixe te ia din spate, stiu asta pentru ca am si eu vreo 2 3 bucati:D
Cu folia e cum ai noroc,eu am mers 2 ani si am vandut oltcitu fara probleme si la matiz in 3 saptamani m-au ars:lol:si culmea la nici o juma' de km de casa:cry:

un pic off dar tot te intreb...
Nu aveai folia omologata? Diferenta este una infima intre o folie omologata si una facuta la blat:D

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning