![]() |
Filme & poze de la intalnirile din Spring Time
Aici o sa pun filme & poze cu ce s-a intmplat pe la Spring ... a fost super misto , mi-a placut , o sa va zic & arat si cine a venit ...
IN H SE POATE INTRA FARA NICI O PROBLEMA , NU E NICI UN SEMN DE INTERZIS PE ACOLOpeace |
am tinut super mult sa vin sa cunosc si yo lumea de pe forum
da mi-a decalt profu meditatile si pe la 8 am ajuns acasa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: da asta e poate cu alta ocazie :) |
1 Attachment(s)
incep cu niste poze :) :) , in poza... B|sh0pVr6 , arthur , si :) mai intai cer voie si dupa aceea divulg nickul :)
|
stai linistit ca o sa mai fie ... intalniri aici... sper sa vina mai multi.. as vrea cumva sa vb cu cei de la spring sa ne rezerve nijte mese....
|
2 Attachment(s)
asa... am micsorat pozele.... so... incepem... in tricoul gri ... varul lui GSI ..:) rimeaza .... ---- tricou portocaliu` glumetzul BogdanCMS :) rade tot timpul , are simtul umorului supra dezvoltat (super dude) , si cu sapca alba .. :) ALEX MAXX :P , in a doua poza... tipul in tricoul gri.. inimaginabilul si magnificu HONDARUL :) ,tipul tuns mai scurt :P GSI :) , tipul cu corn rows si ochelari ( MC MATE ) , tipul cu sapca din imagine ZoliaT .. ma bucur ca ne-ai onorat cu prezenta pacat ca ai stat atat de putin... a si sry ca nu am apucat sa va fac poze din fata (Sry sry sry)
|
Bau!! Poate se trece la pag 2 sa nu se mai blocheze topicul :D
|
3 Attachment(s)
X in spate :P , arthur si bishopvr6 :P , masina lu hondarul .. si prelude-ul lu mms....
|
Santoase da tu care esti?!
|
3 Attachment(s)
prelude.. , sapca & tricou alb alex MAXX :) , portocaliu Bogdan CMS , Verde :P Hondarul , si GSI :) al` din mijloc fumu` de la tigara mea :P sry , next pic. acceiasi cu MC MATE in plus...
|
Astea sunt toate pozele?Parca s-au facut mai multe.Respekt
P.S. Ce urat am iesit :oops: :evil: |
1 Attachment(s)
Bah Santose, nu prea le ai cu explicatiile...
|
1 Attachment(s)
Eu... intr-o zi mai putin buna cu masina...
Vocea e a lu' Santos... Multam pt filmare!! |
:D :lol: :D :lol: :P
|
...hehehe marfa pozele ..mai astept ..acum cred k inchid k mor de somn !!
...re!! ne vedem cand ne-om intalni!! :peace: |
3 Attachment(s)
masina lui bogdan cms ( seat ibiza 1.4 16v )
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning