![]() |
Renault 5
2 Attachment(s)
Tuning de Renault 5 (sunt bolnav). Am multe idei ... La primul set de poze, unghiul nu e tocmai fericit (my bad) :headache: . Spoilerul fata si pragurile sunt luate de la un Ford Focus ZX, jentile sunt Antera (de alfa romeo).
In poza cu masina verde, eleronul este un simeoni Racing si admisia fata (asa a ramas.... nasoooooooool) tot de la ei |
Asa nu arata prea bine dar dak ii dai pe google o sa gasesti poze cu masini reale modificate kare arata bine.Masina e marfa dar sa ai motorul turbo,k rupe.Respekt
|
salut
1 Attachment(s)
Am si eu un REN 5 1100 daca vrei sa mai faci schimb de experienta si idei vorbim. Si eu vreau sa ii fac un upgrade la motor dar nu ma grabesc.
|
oops!!!
O SA PUN ALTA POZA CA NU STIU CE RAHAT S_A INTAMPLAT CU ASTA
|
fainutza mashina :wink: sa ai noroc de ea...
|
ba fain renaultul tau... dar ala de 1100 ecam cacacios in upgrade-uri motor.
incearca (da nu garantez) turbosuflanta de pe R25+intercooler de pe R21 ... ar trebui sa-ti dea vreo 40-50 CP in plus.. Baga si tu niste poze mai mari cu masine sau trimite-mi le prin mail daca imi dai voie (copyright & shit) pot sa o modific..... pozele sa fie mari (<1024x768) |
Re:
Fainutz....si eu eram innebunit de renault 5 dupa ce am vazut Ali G. (Buyaka) :lol: :lol:
cat despre pozele facute pe calculator...incearca alta culoare (eu am votat ca am o \"parere buna\" ) |
da.... treaba cu culorile e subiectiva, dar na... asta e....
Mie imi place R5-ul din alt motiv. vreau ceva mic, si cum zicea un prieten al meu \"cutie de chibrituri\", cu care sa pot da cox la orice TT sau mertz sau ... stiti voi... sa se strice lumea de ras cand o vede, si apoi sa le pice, scuzati-mi franceza, mucii cand ruleaza :boxing: Si, da si mie mi-au placut exemplarele din Ali G, mai ales acela argintiu (care nu era a lui Ali) |
mmdeah... erau cool alea din film... tzi minte la ce vitese uluitoare se duelau? :lol: :lol: :lol:
|
i
1 Attachment(s)
:twisted: :twisted: :twisted:
|
2 Attachment(s)
am shi yo ceva pose cu un R5 din cj... mai are de lucrat la el ca sa arate bine...
|
Ce facea cainele ala in fatza masinii daca nu sunt indiscret ? Se c@c@ ???
He he he ! |
i
se scarpina ma si nu mai rade da! :lol:
|
Re: i
Quote:
Ma rog ... Daca tu zici ... :peace: |
looooooool ala nu e urs ma ? :oops:
Frumoase masinile....avem si noi unu prin craiova tunat si arata destul de frumos....pacat ca nu am poze :( |
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning