Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Mi`au luat talonul de Franta. (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/119090-luat-talonul-franta.html)

DaThuG 15-04-09 13:47

Mi`au luat talonul de Franta.

Am si eu o problema , daca ma puteti ajuta baieti.
Duminica noapte , m-a oprit politia si mi-a luat talonul la masina mea de franta pt ca nu imi mergea un stop, luni am fost la rar, totul bine si frumos, mi-au dat stampila lor ca am remediat problema. Azi cand am fost la politie am aflat ca nu pot recupera talonul doar daca vin cu proprietarul sau cu o imputernicire de pe el pe mine, sau vreun contract auto. Eu nu il cunosc pe proprietar si nici nu am cum sa dau de el, m-am gandit sa fac un contract de vanzare-cumparare dar nu am datele lui, iar la franta e un singur talon, acolo sunt si datele proprietarului. Nu mai stiu cum sa fac, ajutati-ma si voi cu pareri sau dak a mai patzit cineva asta.

Dimitris 15-04-09 14:02

Re: Mi`au luat talonul de Franta.

masina a cui este?

DaThuG 15-04-09 16:55

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 2240930)
masina a cui este?

pai masina e a mea, dar na stii cum e la astea cu nr de dincolo, nu poate sa fie pe numele meu pt k e cu numere de franta.

johhny 15-04-09 22:15

adica talonul e pe numele celui din franta, dar tu nu ai contract de v-c, factura ceva ? cum o inmatriculezi aici ?

akileon 16-04-09 12:38

pai daca nu ai nici un act de vanzare-cumparare intre tine si proprietar cum arati ca e masina ta?

mmneg 19-04-09 19:21

daca nu ai acte pe numele tau sa nu vii cu procura, pa si pusi

RIcKO 15-05-09 14:04

frate....nu ai putut sa mergi sa cumperi repede un bec ? sau sa zici ca nu stiai ..oricum gaboru facea exces de zel in momentul ala ...eu am luat o masina din spania tot ceva in genu asta......ce trebuia sa faci tu ...cand ai luat masina de la fracez sa o pui pe un roman cu acte in regula in franta .....( o ruda , ceva neam , prieten ) si mai apoi ....romanul sa itzi fi facut la notar o inputernicire , cum ca este de acord ca tu sa circuli cu masina oriunde .....eu asa am facut ...oricum in cazul asta .....f greu de rezolvat ..singura solutie pe care o vad eu e sa incerci sa dai de francez.......proprietarul masinii......si inca ceva ..la vama nu tzi-au creut inputernicirea aia ? te-au lasat sa treci cu masina pe numele altuia asa simplu?

RIcKO 15-05-09 14:10

Quote:

Originally Posted by DaThuG (Post 2241372)
pai masina e a mea, dar na stii cum e la astea cu nr de dincolo, nu poate sa fie pe numele meu pt k e cu numere de franta.

daca aveai certificatul de rezidenta se putea sa fie pe numele tau masina si se putea chiar sa ramana cu nr de franta .....pana la adanci batraneti doar aveai nevoie de asigurare si ITP....facute in Franta
deaia zic, ca era foarte bine daca atunci cand ai luat masina sa o fi pus imediat pe cineva apropiat tie .....da la cum ai descris intamplarea eu banuiesc ca ai luat masina de la altcineva nu de la propietar pt ca ziceai ca nu ai cum sa il cunosti p propietar ...incearca sa dai de cel care tzi-a dat masina ca altfel esti intr-un rahat pana peste cap.....i-mi pare rau pt tine

turbojack 20-05-09 19:42

Nu se ia talonul pentru un bec,cu atat mai mult cu cat are numere straine.Cauzele sunt mai profunde ,chiar grave si determina facilitatea redobandirii actului.
Legea este clara: conduci o masina care nu este pe numele tau,ai nevoie de o imputernicire ,mai ales daca e cu numere straine.

All times are GMT +2. The time now is 18:14.

- Copyright 2026 4Tuning