![]() |
E46 - Black Fury [BC 11 MLK]
11 Attachment(s)
Data 1/2002
Kilometraj 153.000 km Putere 116 CP Capacitate 2000 cm3 Climatizare Climatronic Culoarea negru metalizat Uşi 4/5 Motorizare Diesel Opţionale siguranţă ABS; Alarma; Antifurt; ASR; Avertizor marsalier; ESP; Faruri ceata; Faruri Xenon; Īnchidere centralizata; Servodirectie; Airbag:6; Opţionale confort Geamuri electrice; Oglinzi electrice; Oglinzi īncalzite; Radio ; Spate scaune ajustabil; Volan reglabil; Īncalzire scaune; Jante din aliaj Angel eyes ,Pilot automat, Senzori de parcare,Bi-xenon, Scaune electrice reglabile lombar,Comenzi volan, Oglinzi electrice heliomate, Cotiera fata spate, Compartiment sac sky, Computer de bord, DSC Am schimbat la ea urmatoarele: angel ayes Semnale crystal alb facelift faruri Semanle aripi crystal alb facelift Stopuri rosu/alb/rosu facelift Grila neagra/facelift Folie neagra geamuri fata/laterale/luneta Becuri dectate/stopuri/semnale Ar urma: Evacuarea,Cip Tuining...Deocamdata Maine pun niste poze cu masina foliata.... Astept Pareri Si cateva poze cum arata inainte... |
Re: E46 - Black Fury [BC 11 MLK]
frumoasa masina,
numai 116 CP la motor de 2000 ? p.s. schimbai presurile :D |
Quote:
|
i`ar sta bine cu un volan in 3 spite.....in rest frumoasa masina, bafta si sa auzim numai de bine
|
Pentru facelift ai schimbat aripile, capota, farurile, semnalele si grila ? sau nu a fost nevoie de toate astea ?
|
nu nu nu .... Modelul este un BMW 2002 cu facelift din fabirca.... ai 2 poze ucm arata inainte..eu am schimbat ptr look semnale grila stopuri angeluri
|
aa scuza-ma, vina mea, am admirat-o doar modificata, am omis pozele alea :D, in mod normal stiam ca se schimba aripile, capota, farurile, semnalele si grila si ma miram de ce ai precizat doar de semnale si de grila. Bafta cu masina e o frumusete.
|
si jantele schimba-le
|
Quote:
Urmeaza...Stii u criza :))... Frumos si bmwul tau ...il admiram in fiecare dimineata in fata la cantemir :D .. |
8 Attachment(s)
Si pozele promise cu masina foliata :D
|
trebuie neaparat sa schimbi jantele si s`o trantesti vreo cativa centimetri mai jos.....in rest arata super bine
|
ms ms. sa inteleg ca esti din onesti ?
|
Quote:
Anul trecut 2008 - 2009 am stat in onesti ... ;) Akum mam mutat inapoi in Moinesti Multumesc ptr aprecieri ..urmeaza si jante si chip si eleron m ... toba..mai multe am pe lista dar mai intai sa fac rost de bani ;) |
11 Attachment(s)
New Pics :D
|
jantele alea strica toata masina...daca schimbi jantele cu unele 17 sau 18 si pui niste arcuri sport macar,e OK..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning