![]() |
Audi A4-B5
Audi A4 1995
Motor 1.6 Cp - 101 Dotari:Aer,geamuri electrice fata,2 airbaguri,servo directie , oglinzi electrice , ABS si un sistem audio foarte bun. Masina o am cam de 8 luni. Probleme grave nu prea am avut si la modificari au fost cam putine deocamdata. O sa pun si cateva poze cu mica istorie a masinii :D |
Re: Audi A4-B5
3 Attachment(s)
La inceput :D
|
3 Attachment(s)
Dupa 2 ,3 luni :D
Jante Antera 17" |
4 Attachment(s)
Dupa inca 2,3 luni :D
Jante S-line 18 ", Faruri Angel Eyes ,Stopuri cu Led.... |
10 Attachment(s)
Si acum Jante Oz-Hydra 16" ca mi-au rupt articulatia cele pe 18"
|
Ar merge o suspensie mai coborata.
Frumoasa masina. |
Parerea mea ar fi sa o lasi cat mai originala, nici angel-eyes nu e de audi dar merge, o folie si bandourile de la spoilere vopsite in culoarea masini si cred ca ar fi destul, adica cat mai simplu da cat mai bine la un audi.
|
Oricum folia ar fi primul pas, o suspensie putin mai lasata , si apoi bandourile vopsite... bafta incontinuare cu bijuteria
|
superbA masina
|
arata binisor, dar trebuie coborata cativa cm!
de ce nu ai lasat jantele antera? |
Multumesc tuturor :d
folie am pus pe geamuruile din spate.o sa pun si pe cele de fata. cat despre suspensie.am vrut sa pun o suspensie sport sa o las mai jos cand aveam jantele de s-line.dar la ce gropi sunt in bucuresti nu prea imi vine sa rup masina.tocmai de aia am dat si jantele s-line. cele antera le-am dat ca m-am plictisit de ele. acum caut alt model.cred ca o sa imi pun iar ceva pe 17" |
3 Attachment(s)
o poza editata
si 2 cu folii :D |
cere suspensii sport rau rau:D
o grila fara emblema si decamdata om esti:P apoi ceva chit si aia ii bafta |
Parerea mea: trebuia sa ramai la jantele ANTERA 17" :) in rest.. cu aripioara de rechin, ma avut si eu dar am dato jos cand mi-am dat seama ca BMW e BMW si noi avem AUDI nu k ne-am dori altcva dar sa nu amestecam lucrurile ... :)
eu doar iti sugerez , nu trebuie sa asculti apropo SUPER CULOAREA :D :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning