![]() |
CALIBRA made in 2005 ????
Am auzit mai multa lume ca vorbeshte despre \"dezvelirea\" unui model de calibra in viitorul apropiat.
Am intrat pe opel.com dar nu se metioneaza nimic de o revenire in productie a modelului ... Voi ce stiti ? |
Se prea poate...
Asa cum cica revine si CRX. |
haha
in cazul asta cand o sa apara calibra 2005 ma urc in calibra mea din 92 , iau 100 la ora si ma arunc cu ea in herastrau :) k probabil n-o sa am niciodata bani sa cumpar o calibra 2005 :D |
ehh, stii tu cum e cu strugurii acrii .... ehh, cam asha e shi cu calibra din 2005
oricum chiar sunt curios dak a mai auzit cineva de chestia asta :D |
:D
probabil o sa vad una...o sa-i ciordesc motoru` shi o sa mi-l pun pe dacie:P :lol:
|
yeh
yeah....lolz....just dreaming :P
|
Ar fi super beton sa scoata aia un nou model de Calibra. Asa o sa aiba si ei un model TARE in gama masinilor sport, si poate o sa mai castige si ei un titlu in DTM cu noul Calibra, ca Vectra GTS nu prea are sanse in sezonul actual.
|
da' sti si ceva despre ea ? motor, putere, etc.
|
am incercat un search... da' nici google-u nu a auzit inca nimic de calibra 2005...
|
Asta de unde ati auzit ca se face un model nou de calibra?
Nu ar fi rau , chiar ar fi bine de tot sa se faca un calibra exact la fel cu cele ce se afla pe strazi . Ar fi fain sa fie inca o serie de calibrauri . |
1 Attachment(s)
de CRX am auzit shi yo ca revine...
cica cam asha va arata... faina nuh? :wink: |
Piesa foc CRX-ul ...
Calibra 2005 ... sincer .. eu staim ca Opel Astra Bertone este urmasul calibrei ... Si este \" dotat \" cu acleleasi motorizari pe care le-a avut calibra insa sunt Ecotec ... care sunt mai cu dus si intors ... De ex daca Calibra avea 2.0 16v Turbo de 204 Cp , Astra Turbo are 190 Cp ... deci 14 cai mai putin ... Sincer chiar m-as bucura sa aud ca fac astia de la Opel Calibra model nou ... Si stitzi cine a mai pierdut mult ( din Pct meu de vedere ) ptr ca nu a mai continuat fabricarea unui model ? VW !!! Cu modelul Corrado ! Sotto 100 % ca ar fi avut succes ! |
Succes ar fi avut...vanzari n-ar fi avut...
Cei 14 cai lipsa mai mult ca sigur intra in respectarea normelor de poluare :wink: |
Re:
Quote:
|
Pentru k acum ar fi ajuns deja la a 3a generatie, nuu?
Multi producatori au dat kix cu vanzarile unor masini chiar frumusele...pacat... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning