![]() |
my 2005 Mitsubishi Endeavor
am un mitsubishi endavor motor de 3,8 l are 250 de cai
masina este foarte buna |
Re: my 2005 Mitsubishi Endeavor =D
5 Attachment(s)
poze cu masina
|
interesanta masina , e in RO ? cum te descurci cu consumul?
|
masina este in america consuma cam 10-14 litri la 100 de km
|
urmeaza sa o aduc in ro
|
Re: my 2005 Mitsubishi Endeavor
frumoasa masina:) va fi unica la noi pentru ca nam vazut si nici nam auzit de acest model:) insa cu cat mai rara cu atat mai bine (bine exceptand faza cu piesele:)))
|
Frumoasa masina, m am plimbat cu ea, din pacate nu-i unicat in Romania mai are si prietenul meu una alba si mai este si o doamna in Bucuresti care mai poseda asa ceva.
S-o stapanesti sanatos. |
eu stau in brasov si aici orizunturile nus asa de deschise:) ia spune cam cat tea costat sebilica::-P?
|
Sa o stapanesti sanatos, am avut ocazia sa chinui una in America timp de vreo luna, este foarte spatioasa 4 oameni in ea stau regeste spatiu mare in portbagaj, tractiunea integrala e acceptabila, desi nu este fun. Motorul in schimb este o mizerie, nu stiu unde ai gasit tu ca are 250 de cai dar fie, cutia este o mizerie si mai mare, o sa iti blestemi zilele cu ea in Romania. Am facut cu ea Washington - Grand Canyon, iar pe drumul ala putin la deal si cu niste curbe foooooarte largi, masina nu statea in treapta a patra oricat m-am chinuit eu. Motorul e prea mic pentru gabaritul ei, consumul este de 18 daca mergi frumos cu ea, nu stiu ce sa zic nu mi se pare cine stie ce masina. M-am bucurat de ea e aspectoasa, dar sufera din anumite puncte de vedere.
Inca o data sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, sa nu te superi de ceea ce am spus, este doar opinia mea. |
macar nare probleme de aspect:) depinde totusi si de propietar ... fie care cu genul lui de condus:> unii se atseaza bine de unele masini alti de celalte si uite tot asa:P
|
Quote:
man masina mea are 250 de cai nu este stock a fost umblat la motor mie unu imi place merge f bine m-am intrecut cu un prieten care are bmw x5 si vreau sa spun ca l-am luat eu sunt multumit de masina este okay :twisted: |
Quote:
nu este foarte scumpa este okay doresc sa o aduc in ro dar m-a costa prea mult consuma cam mult pt romania :-) |
dap aici din pacate ai dreptate:( insa dak ai buzunaru' marisor merita:D ca neam saturat sa vedem numai masini nemtesti:)
|
asa si este masina este deosebita zic eu dar va costa f mult sa am grija de ea
( daca am nevoie de piese trebuie luate din usa + dureaza destul pana vin in romania ) in mare as vrea sa o aduc dar ca sa o aduc am nevoie de $ daca voi vinde audi-ul o sa o aduc si pe asta |
dap la noi e principiul asta:) japoneza...scump domle:)... vreau sami iau si eun un eclipse v2 dar sper sa nam probleme mari cu el si sa trebuiasca sa aduc piese de afara:((
off topic: vad ca si tu esti din brasov:) baga adresa mea de mes la tine poate ne mai impartasim experinetele mai incolo:) ([email protected]) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning