![]() |
[My Scoot] Yamaha Neos
5 Attachment(s)
Salutare ... am si eu o yamaha neos din 97 .. nu are modificari
ma gandesc sa ii fac un mic tuning .. dar stau prost cu banii.. cine imi poate spune ce as putea sai pun ca sa traga mai tare sau sa aiba viteza mai mare ... dar cu putini bani ? astept idei .. asta e mopedu :) |
Re: my scoot Yamaha Neos
Bun venit , daca vrei sa " traga " mai tare ar trebui niste role in variator mai usoare , de gramaj mai mic si eventual arculetele in ambreaj schimbate :)
|
nu prea le am cu mecanica .. asa ca spune`mi cam cat ar costa ... si la ce ajuta :)
|
Role 3.5-4 grame la sprint , viteza se reduce da nu cu mult -45ron
Arcurile la fel, pentru sprint- aprox 50-60ron Dami PM cu idul tau ca am eu role si arcuri si multe altele noi |
1 Attachment(s)
cel mai bine ar fi sa ii scoti aripa din fata ar arata mult mai bine
LE si aia din spate ar merge data jos si sa gasesti alta modalitate sa pui numarul |
alte idei ?? :-s
|
Mi se pare ca a trecut moda cu ghidon sport (sau sa dai jos bordu) si aparatoarea fata si nu stiu eu ce, e bine asa
o vopsea frumoasa si o toba sport si e ok la exterior motoru e important, ca e mai greu sa faci sa traga frumos si bine motorul, decat sa faci sa arate bine scuterul |
scuterul a fost vandut .. astept sosirea unui rs 125 :X full power ... power valve :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning