![]() |
--- Pareri Jante ---
4 Attachment(s)
Pe un Hyundai Coupe 2005 galben ce model credeti ca merge cel mai bine ??? Daca aveti alte gusturi sau va plac alte modele ar prinde bine niste poze.
MERCI |
superturismo pe 18 ar da beton :D
|
sunt prea purtate ...
cunoscute , n-ar fi nimic nou .. in schimb .. cu niste kosei`uri .. cred ca i-ai da gata , bafta nils , salut |
nils eu as alege in primul rand Barracuda Indy daca nu.. merge si kosey 8)
|
kosey toata ziua...adica cum zicea si santos Oz-urile alea sunt vazute mai peste tot...vb vine...dar sunt mai comune...si barracuda am inceput sa vad modelul asta...si Shaggy are jantele astea pe masina parca...
|
Negrul de la Barracuda merge tare bine cu negrul din faruri... parca masina ta e aia cu facelift... asa ca... mergi pe barracuda... poate iei si spatele mai lat decat fata... :D ... SUPERTARE :D
|
Eu zic sa mai cauti si alte modele...
|
dupa mine,barracuda.sau oz titan(nu prea le-am vazut in romania)
|
re
nils dami si mie pls barakuda alea primele din lateral :P ca vrea sa vad cum vin pe masina :) pls dami unghiu din care ai dat si masina sa le pun :)
|
Problema... :( nu am poza cu ele decat asa.Si nici cu masina nu am poza pe care sa le poti folosi pt asta :( Cu masina daca e pot face poze dar cu jantele...
|
re
man oricum janntele le pun eu tu fa poza pune-o si vedem cu care arata mai bine sa imi zici ce dimenziune vrei sa iti las din cauciuc ca sa stiu cat de mari pun rims-urile :)
|
si v`as ruga sa postatzi pozele la Virtual Tuning :) nu aici ;)
Ms |
re
LOL k blowwind acolo o sa le postez o sectiune anume ?:)
esti cam ironic si ma deranjeaza... incearca la Masinile voastre preparate de design team.....sau cum ii zice la topic ;) ... blowwind ... |
re
ok inteles .
Ps nu am vrut sa fiu ironic :) |
eu cred ca oz-ul merge cel mai bine ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning