![]() |
Weee ia ghicitziii ce apareeee :) iar rupem tastaturile
Pentru Need for Speed Underground 2 anuntat luna trecuta, Electronic Arts au deschis un website oficial ce contine cateva imagini precum si o descriere a acestui joc realizat de EA Canada ce va fi lansat la sfarsitul anului. Aceasta continuare pentru Need for Speed Underground (US patch #4, demo, movies, review, english review) va contine noi moduri de joc, noi posibilati de setare a masinilor si peste 30 de masini licentiate.
aoleooooooo iar rupem tastaturile fratzilorrrrr eu unu abea astepttt http://www.eagames.com/official/nfs/...2/us/home.jsp# astept comentarii ... super superrr daca au luat + 30 de licentze nici nu vreau sa ma gandesk ce o sa iasa :D |
aooleoo iar dorm prin vecini pe la tovarasha .. pe calculator :D ( la mine nu mere :(( )
|
mai este pana-n toamna :)
|
Quote:
:peace: Cum au facut cu half Life-ul ... :) I-au rupt in gura pe aia de la valve cand au aflat ca jocul lor tzinut secret este deja jucat de baietzashi , si a fost piratat de pe serverul lor ... :))) |
pff io unu abea astept ... vb lu X ray .. stay calm k in vara il jucam si pana sa apara ... l`am si terminat :D daca faceti rost de el mai repede zicetzi si voi nu mergetzi pe burta k veveritzele :)
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D ar fi super asa ma :D cand apare datzi si voi de veste.. il vreau si eu .. :P l-am terminat de 5 ori p'asta.. si m-am cam saturat.. ce ma mai jok drift.. ala-mi place :D |
faine pozele.. sper sa aiba mult mai multe trasee.. si totusi cat de cat diferite.. :) ca astea se cam aseamana.. si putzine..
|
Sper sa fie un pic mai realist... ca in asta erau unele mici ciudatenii....
Pana la aparitia NFSu2, tre' sa apara TOCA Race Driver 2, al carui demo l-am jucat si e beton!!!! super realist!! dar nu prea il gasesc full pe huburi... |
s-ar putea sa il iau eu... pacat ca eshti din bucureshti....
|
supeeerr piesa pozele .. acolo daca vad eu bine apare un RX8 pfff .. super super pieesaaa abea astept cum ziceam si mai sus .. oricum primu` are nishte ciudatzenii cum a mai zis cineva dar .. cate jocuri d`astea ati mai jucat .. cand a aparut .. eu am dat in balbaiala la cat de super era facut si este ..
si eu tot drifturi fac .. sunt tatic in driftu`ri :D k de altfel si cele reale .. care`mi ies destul de piesa :D |
Super interesant ca in poze, la una din masini se vad boxele din portbagaj :)!!
cecilia: tare faza cu \"pacat ca esti din Bucuresti\".. :wink: |
nice faza cu Audio Shop..sunt chiar curios sa vad ce iese !
P.S. : cecilia daca iei toca race driver 2 vin si eu cu 2 blank-uri(sau cate cd-uri o avea) sa mi-l dai si mie ? :) |
3 Attachment(s)
poze noi noutze :)
|
Super tare !
Ce se mai aude , nu apare inca ? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning