![]() |
E36 - The e36..
7 Attachment(s)
E vorba de un bmw e36 din 1992 motor 2.5 24v (nu e vanos) masina a fost introdusa in tara anul trecut in aprilie.De atunci si pana in prezent sa odihnit masina.Are abs,servo,oglinizi electrice,heliomate,trapa electrica,geamuri electrice,suspensii sport(habar nu am ce marca e)!!!evacuare m3..masinii rencent i-am facut R.A.R spre fericirea mea a iesit euro 2 taca 650 euro:-P:lol: in mare cam atat voi posta si cateva poze sa va faceti o parere..astept pareri si sugestii..:):D
|
Re: The e36..
frumoasa masina ta... sa o stapanesti sanatos... si ... asteptam sa vedem ce o sa ii adugi
|
din start te pot ajuta cu niste jante frumoase :D
|
Quote:
|
sa ai parte de pisica...
ai PM :D |
25 24v fara vanos din 92.............a iesit eur 2....:?: bafta cu masina ;)
|
Quote:
|
Re: E36 - The e36..
se umbla cu blatu` pe la RAR oradea...deci totul e posibil:lol:
On: frumoasa matza,cere niste jante frumoase..mai pune ceva poze(interior,motor...etc). Spor la ars cauciucuri!:lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
si 2 poze cu motorul:D
|
am o intrebare..dak ar putea sa imi raspunda si mie cineva as fi tare recunoscator..mi-as dori sa ii pun pe partea din dreapta inca 1 toba cu 2 iesiri..cum e de fabrica facuta pe partea stanga,dar mi s-a spus in mai multe locuri (firme de esapamente) k trebuie sa renunt la locul de la roata de rezerva!? chiar asa ar fi nu este o alta solutie? cine a avut gen si a mai pus si pe partea dreapta toba cu 2 iesiri ca si la m power il rog sa imi spuna cum a procedat..multumesc!
|
nimeni?:sad:
|
Quote:
Nu iti va pune o toba,iti va trage in locul ala doar o tzeava cu un tips in capat. |
du`te acolo pe Spitalului,din auzite stiu doar ca`s cam cei mai buni la esapamente din Oradea...frumoasa rau masina,motorizarea pe masura,sa ai bafta la ea!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning