Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   ACD (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/118487-acd.html)

adrianbar 11-04-09 11:28

ACD

5 Attachment(s)
salut tuturor,am fost posesorul unei berline pana am avut un accident si nu am mai avut ce face cu ea si de curand am achizitionat un break...vreau si eu sa imi dati cateva pareri despre break...multe nu prea stiu...deci asta care l-am luat e din 96 si il prezint asa cum l-am luat:inchidere centralizata si alarma,trapa,set motor schimbat anu trecut,pompa benzina noua,detector radar,muzica,bord CN,geamuri ionizate spate,proiectoare,cauciucuri alea alea,plus piese si truse care mi le-o lasat fostul proprietar...vaselina pe interiorul portierelor,praguri...vreau cateva pareri de la posesorii de brecuri.

srn_86 11-04-09 12:13

Re: ACD

s-o stapanesti sanatos, vad ca e foarte ingrijita, ce anume vrei sa stii despre break-uri, ca in afara de caroserie nu e nimic diferit?

adrianbar 11-04-09 12:30

pai as vrea sa stiu cum se comporta fatza de o berlina...adik nah e ceva diferit?la motor nu e diferentza...in general asa despre brecuri...cred ca a fost intretinuta deoarece are vopseaua originala...o sa fac poze la motor...nu are pic de rugina pe aripile interioare...as mai vrea sa stiu daca pot scapa de liniile alea de pe mijloc fara sa ramane vreun semn si fara sa o vopsesc :)

andi_cimpean 11-04-09 13:54

1 Attachment(s)
pai daca spui ca vopseaua este originala ai toate sansele sa poti curata mizeriile alea de "linii" fara sa afectezi vopseaua...la final, poti incerca cu benzina sau acetona...
Sfatul meu catre tine este pastrezi masina cat mai curata, fara tot felul de briz-brizuri.
Hai sa iti dau o idee despre cum vreau sa imi fac si eu Break-ul. Deocamdata sunt la stadiul de VT - Virtual Tuning:D

adrianbar 11-04-09 20:15

pai nu imi place cu toate desenele si toate actipildurile...de asta as incerca sa le dau jos...dar cred as avea totusi o problema...daca te uiti atent are stratul de lac...si pe langa liniile alea a inceput sa se exfolieze...nu peste tot...dar...oare nu o sa se vada aiurea?

andi_cimpean 11-04-09 21:40

ai incercat un pic sa tragi de ala sa vezi cum reactioneaza? Poate e lipici scurs...ca a stat in soare.

adrianbar 13-04-09 15:03

nu,nu am incercat...nu vreau sa dezlipesc si apoi sa nu se mai lipeasca....

sa va zic ce am patit cand am fost autentificare...vine un inginer de ala..imi cere actele se duce inauntru...vine inapoi imi da sa ma duc sa platesc taxa,dar a zis ca sa las cheile ca baga el masina pe stand acolo...bun..cand vin inapoi ma ia el pe mine ca :ce-s cu franele astea ca nush ce si nush cum...ca nuu ii place cum tine frana...dar frana tine foarte bine...oare ce vrea el sa tine ca la o masina cu ABS cand o pisti sa se si opreasca....asta a trecut dar voia sa ma mute pe alt stand sa imi anuleze itp si sa ma frece dar in fine nu a facut-o...apoi imi zice unu sa fornesc sa trag un pic mai in fatza...altu incepe sa se urle la mine ca sa opresc motoru...ce draq is asa f****i astia de la rar...se comporta cu tine ca si cu un c***t...eu am scapat usor,dar mai era un tip in spate tot cu o dacie...la fel s-a luat si de ala...

kamikaze_ph 13-04-09 15:32

Quote:

Originally Posted by adrianbar (Post 2234042)
nu,nu am incercat...nu vreau sa dezlipesc si apoi sa nu se mai lipeasca....

sa va zic ce am patit cand am fost autentificare...vine un inginer de ala..imi cere actele se duce inauntru...vine inapoi imi da sa ma duc sa platesc taxa,dar a zis ca sa las cheile ca baga el masina pe stand acolo...bun..cand vin inapoi ma ia el pe mine ca :ce-s cu franele astea ca nush ce si nush cum...ca nuu ii place cum tine frana...dar frana tine foarte bine...oare ce vrea el sa tine ca la o masina cu ABS cand o pisti sa se si opreasca....asta a trecut dar voia sa ma mute pe alt stand sa imi anuleze itp si sa ma frece dar in fine nu a facut-o...apoi imi zice unu sa fornesc sa trag un pic mai in fatza...altu incepe sa se urle la mine ca sa opresc motoru...ce draq is asa f****i astia de la rar...se comporta cu tine ca si cu un c***t...eu am scapat usor,dar mai era un tip in spate tot cu o dacie...la fel s-a luat si de ala...

La ce te asteptai? Nu uita ca traim in Romania.;)

za_kristake 13-04-09 20:43

eu am fost lunea trecuta la RAR pt identificare.
am tras masina in poarta unde mi-a zis un nene, a venit unu in salopeta mi-a zis sa pregatesc talonu si cartea masini sa las cheile in masina si sa ma duc sa platesc o taxa.
nu a durat mai mult de 10 minute toata treaba,fara nervi stres tipaturi
cand am terminat masina era pe partea cealalta scoasa afara din hala, chestea e ca am fost si primul, nu apucasera baietii sa se streseze inca
acum depinde ce "meseriasi " au pe acolo pe la voi

adrianbar 14-04-09 07:07

faza e ca nici la mine nu ar fi durat prea mult dar aveam un fatza un autobuz...si mosu ala care era sofer pe autobuz tot vb la tel,si astia probabil s-au enervet pe el si de aici pe toata lumea...dar nah ce sa faci daca ajungi la mana lor nu ai incotro

Ingerasul99 14-04-09 11:02

Arata bine masina nu pare forjata sau neingrijita ce am impotriva sau ca sfat pt tine ar fi:
-stropitorile alea , ai putea sa le schimbi cu altele negre
-prea multe dungi , chiar si alea de pe bari
-parasolarul ala cu dacia nu isi are locul pe masina
-paravanturile alea , ii dau un aspect urat masinii
-a 2-a antena de pe masina pt ce este?:?::shock:

adrianbar 14-04-09 13:04

asa am cumparat-o...cu 2 antene,cu dungile alea,parasolar(ala nici mie nu imi place) ,exact asa.:)incerc sa le dau jos dar nu prea am timp...

Sonny™ 15-04-09 07:59

poi pune si da jos ce nu iti place si apoi incepi sa lucrezi la ea...pentru ca break.urile au potential si a ta arata bn, sa o stapanesti sanatos;)

adrianbar 18-04-09 20:37

4 Attachment(s)
am dat jos capacele si am vopsit negru,am dat jos parasolarul,am dat jos so dungile de pe bare si am vopsit tot negru...

Ingerasul99 18-04-09 20:40

Alea sunt pleoape din plastic sau fibra sau nu vad eu bine?Ar fi o chestie sa dai jos si alea de la haion ,alea din colturi jos.

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning