![]() |
vand piese noi
rulmenti fata 2 bucati - 120 lei ( in magazin este 100 lei unu )
rulmenti spate 2 bucati 100 lei ( in magazin este 80 leu unu ) pivot inferior 1 buc 20 lei amortizoare pe ulei fata noi Monroe 1 set 200 lei ( in magazin este 260-280 lei setul ) burduf planetara ( cel dicpre cutie ) FRANTA nou 60 lei si o aripa de fibra de sticla pentru spate stanga SH 100 lei se mai adauga un set de 4 jante oltcit modificate ( alt inel sudat ) cu cauciucuri 175/60/13 din care 2 sunt noi si 2 stare buna pret 500 lei ( merg puse pe oltcit fara modificari ) sau 400 lei cu schimb de jante normale de oltcit poze cu piesele si jantele https://img27.imageshack.us/gal.php?g=10042009f.jpg |
Re: vand piese noi
Quote:
|
se dau toate 4 jantele
pretul este discutabil |
500 de lei de aliaj cu tot cu butuci si astea 400? 275 fac oferta cu tot cu jante normale de oltcit
|
asta este pretul lor cine vrea bine
|
pai ai zis ca pretul este negociabil....incerc sa-l las mai jos, zi tu cat lasi, eu zic acum 320 si iti dau si 4 jante normale..........zi-mi daca le dai cu tot cu gume, daca sunt bune gumele si cat de late sunt ,te rog(ma intereseaza foarte tare)
|
imi pare rau nu se mai accepta cu schimb si deferenta am facut rost de jante de oltcit normale
pretul la jante este de 450 lei |
discutabil/nediscutabil? 360 ?:D
|
pretul la jante ramane fix 450 lei
modificari de preturi rulmenti fata 2 bucati - 100 lei ( in magazin este 100 lei unu ) rulmenti spate 2 bucati 90 lei ( in magazin este 80 leu unu ) pivot inferior 1 buc 10 lei amortizoare pe ulei fata noi Monroe 1 set 190 lei ( in magazin este 260-280 lei setul ) burduf planetara ( cel dicpre cutie ) FRANTA nou 40 lei toate piesele sunt NOI |
poze cu jantele
|
jantele s-au dat, raman restu pieselor
|
nevoie urgent de bani]
rulmenti fata 2 bucati , rulmenti spate 2 bucati, pivot inferior 1 buc, burduf planetara ( cel dicpre cutie ) FRANTA nou toate la 180 lei |
up cu piesele
|
s-au dat topic inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning