![]() |
Ajutor
Buna ziua!As vrea sa stiu cat ar costa aducerea unei masini din USA cu tot cu
inmatriculare si cu toate taxele pe care le mai percep pe aici (chevrolete corvette ZR1), pretul masini este undeva la 120 de mii de $.Multumesc |
Re: Ajutor
Transportul e parca undeva intre 2-4000 euro. Te mai costa vama 10% din pretul de achizitie, deci vreo 12 000 $, apoi ar fi vorba de prima inmatriculare la care e posibil sa ti-o incadreze ca si non-euro si sa mai coste inca odata cat masina, sau daca masina se comercializeaza si in europa, e posibil sa se ia acea norma in considerare si sa iesi mai ieftin.
|
Dar pentru un M6 nou nout...pentru ca din Romania nu prea cred ca se merita sa-l cumperi.
|
Stai Herbas.
Transportul e 1200-1400 de dolari pana in Bremerhaven (iti pot trimite datele companiei de shipping), din port de origine Jacksonville (Florida). BMW-ul acela va iesi cu siguranta euro 4, dar va trebui sa platesti un test dinamic, facut la r.a.r, care costa vreo 900 de euro, parca. Mai ai de platit vama, taxele de port, inmatricularea si cam atat. |
Pana la urma nu am fost nici eu asa departe, transportul pana in ro tot se va incadra la un 2000 euro(1200-1400$ + cu taxe de port + transport pana in ro si oricum apar costuri neprevazute), iar da bmw m6 il baga fara probleme la euro 4
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning