![]() |
Audi A6
Salutare am deschis acest thread pentru un ajutor de la voi cine ma poate ajuta in modifiare unui AUDI A6 2.5 TDI V6 180cp QUATTRO anul 2001 cutie tiptronic de ceva vreme cred ca a cazut turbina scoate un fum puternic ....si se plafoneaza plus ca scoate un suier urat si foarte puternic..... rog pe cineva sa ma poata ajuta am vbi cu cei de la MASTER TUNER si am inteles ca nu prea cresc cu multi cp.....si mam gandit daca tot schimb turbina vreau sa mai cresc si la cp stie cineva daca pot duce acest motoru undeva la 300 si ceva cp.. cu ori ce modificare?interna sau externa?astept si eu niste sfaturi si cine ma poate ajuta momentan masina sta pe dreapta..:(pana reusesc sa dau de cineva care sa ma ajute
|
Re: Audi A6
1. daca ai folosi semnele de punctuatie in mod sigur te-ai face inteles. si incearca sa scrii fara tot felul de prescurtari si fara fraze fara sens astfel incat sa te faci inteles.
2. nu e neaparat sa fie turbina. am patit si eu ceva asemanator....scoate fum si se auzea un "suierat| puternic, nu avea vlaga deloc si nu prea mai trecea de 70-80 km/h. era spart furtunul de la turbo la intercooler. verifica si tu poate ai noroc. |
Mersi de ajutor, insa una peste alta vreau si mai multi cp... dasta am si postat
|
Ar trebui sa poti ajunge cu motorul ala pana undeva aproape de 300cp.
Incearca sa citesti pe aici : http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=243796 Baietii de pe acolo chiar stiu cu ce se mananca tuningul la tdi-uri. Din cate vad s-ar parea ca nu prea iti rezista cutia la cuplu foarte mare. |
Am vbit cu cei de la MASTER TUNER si mi au zis ca tre sa gasesc o pompa de motorina cu debit mai mare... si ei nu stiu inca una...mai performanta decat asta pe care o am in rest ce se poate face momentan mi sa zis undeva la 200. 250.. :(cam putin pentru ce vreau eu sa traga sifoneru...ca mai e si break
|
Postez si eu ca musca..... :) Nu merge adaptata pompa de pe A8 3.0 ,4.0 ,4.2 tdi?...
|
din cauza asta am deschis si un thread sa las pe cei in masura sa ma ajute:D si chiar vreau sa modific masina dar.... cine ma ajuta?
|
am patiti si eu la un e220 cdi scotea fum si nu avea vlaga deloc masina si era furtunu de la turbo :-)
pentru putere poti sa incepi cu un intercooler marit alta turbina soft ptr turbina noua injectoare cu debit marit volanta usurata evacuare si pompa de motorina cu debit marit mai sunt si alte lucruri pistoane axe cu came :rolleyes2 |
astea le stiu si eu multi imi spun asta dar nimeni nu imi spune concret.. pune aia fa aia.. nu e asa usor:))) pune pompa de motorina cu debit marit... decare?
|
Quote:
|
ai fost tare:))) bine ms:)) as prefera cu un talon de RS6:)))=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning