![]() |
Un nou matiz pe 4tuning :)
Sper sa va placa dar am nevoie de mare ajutor :)
|
Astept raspunsurile voastre pe forum sper sa imi datzi niste sfaturi bune pt a modifica exterior-ul masini mele la care tin foarte mult :) bafta !
|
http://www.daewooclub.ro/
treci si pe la sectiunea intalniri , sambata asta avem intalnire langa teatru , la cafe d`art . poate vii si tu . :wink: |
Ce parere ai de masina ? E ceva de ea oricum sunt poze mai vechi acum am mai multe modificari la ea :) sa imi zici si mie la ce ora e cu cafeaua :))
|
nu te supara pe mine k iti spun...dar nu imi plac deloc pragurile,prizele laterale si priza de pe plafon.Chestiile astea le vezi mai pe toate daciile,dar oricum daca e sa o modifici presupun k o sa le scoti :wink: .Nu ramane decat sa iti urez succes si scoti racheta din ea :wink: bft si ink odata scuze daca te-am deranjat :peace:
|
POZE NOI CU MATIZU :))
3 Attachment(s)
sper sa va placa
|
Ai vopsit scrisul pe cauciucuri: MONTANA ... :roll: :roll: :roll: :roll:
|
2 Attachment(s)
Nu te intereseaza fete de usi model SE ?
cosmin 0723820356 sau id mesenger cosminjgr |
Re:
Quote:
|
Imi cer scuze daca te supar... sunt mai multe...pe langa cele mentionate de WUW... parasolarul ala...ai scris KEL pe el... :roll:
|
Re:
Quote:
|
masina arata bine cu cateva exceptii - scrisul cu vopsea alba pe pneuri si \"prizele\" de aer de pe aripi care nu sunt la locul potrivit, in rest lookul exterior este bun.
|
E laudabila ideea , nu multi arunca bani pe ascutitoarea asta mica
|
Arata destul de bine pentru un Matiz. ar merge niste neoane, si niste scaune noi. daca nu iti permiti alte scaune, macar scoate draciile alea de pe ele ca arata oribil, no ofence!
|
Allllllllllllloooooooooooooooooooo mai usor ... ai 15 ani!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning