![]() |
FUEL
Un nou joc se anunta la orizont! -=FUEL=-
Actiunea din Fuel va avea loc intr-un prezent paralel, prin zonele de vest ale Statelor Unite in care clima a fost schimbata de abuzurile oamenilor asupra naturii si de incalzirea globala. O serie de schimbari majore au dat nastere la niste peisaje apocaliptice, de la insule devastate de tsunami si pana la o serie de zone transformate in desert. Jucatorii vor lua parte la un concurs inedit, care va strange o serie de dependenti de adrenalina. In Fuel, jucatorii au posibilitatea de a alege peste 70 de vehicule (motorcycles, dune buggies, quads, muscle cars, si monster trucks). Vom putea creea si propriile noastre trasee pe care putem concura online cu pana la 16 jucatori Trailer si poze aveti aici :http://www.peopleplay.ro/fuel-traile...magini-noi-713 |
Re: FUEL
haaa . asta a aparut de mult .. deja mam plictisit de el
|
dap .. e posibil sa ai dreptate.. am citit eu gresit .. si se pare ca ce a aparut acum sau o sa apara .. e versiunea pt PS3.. :D
|
intradevar jocul a aparut demult si m.am cam plictisit si eu de el ...... este foarte simplu jocul si fara efecte
|
Si de unde il putem downloada si noi ? Ca pe torrent nu il gasesc :)
|
eu l.am descarcat de pe un torrent cu cont :D
|
Quote:
|
my bad ..... am confundat fuel cu pure :| :( sory again !!!!
|
astazi a fost lansat jocul :) sau cel putin asa ar fi trebuit :D
|
opa, scze pntru postu de mai sus ..... si ce ??? azi a aparut ???
|
Quote:
Jocul apare in 29 mai,in SUA sau iunie..:rolleyes2 |
misto grafica :)
|
E destul de misto jocul , il joc de vreo 3 zile cam asa , singurul lucru care nu-mi place la el e ca distanta intre obiective este extrem de mare:((:((
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning