![]() |
E30 - primea mea masina ursuletz !
6 Attachment(s)
am de gand sa mio fac masina visurilor mele...Vreau sa ma ajutatzi voi !!! astept !@
|
Re: primea mea masina ursuletz !
Astept pareri
|
Re: e 30 - primea mea masina ursuletz !
felicitari pt. achizitie, sa ai grija de ea.
pune mai multe detalii despre ea, an, motor ... etc. bafta cu ea. |
Ms ! Eu de o luna am luato sincer sa iti zic carnet nu am :P dar am luat masinutza sa fie !!! k tot timpu am fost pasionat de bmw e30 ! carnetul akum mil fac ! E din 85 motor 1.8i are 235000 KM eu sunt foarte multumit si nu las dat pt nimik ! am avut o oferta un opel din 93 vectra :) dar nu am dato ! deagaba e prima masina,sa zic asa `masina viselor mele` cum timpu si cu incetu am sa ma apuc de ea .....sa o fac printzesa :P
|
iti faci carnetu zici ca il tragi la xerox :)) il pictezi ?:)) bafta cu noua ta masina... exista 2 variante... ori te saturi de atatia bani bagati... ori incepe sa iti placa sa iesi in pierdere :) succes in continuare
|
stii :P cum e vorba aia :-@ am pierdut mai mult de atat ! knd esti pasionat nu te uiti la $ parerea mea ... e ca o amanata :->
|
Arata destul de bine masina! Dar daca vrei sa o arate mai bine eu zic sa schimbi prima data jantele..! apoi daca vrei sa o pastrezi asa pune-i un kit mtechink 1! Dar ar arata mai frumos in genul modelelor dupa 1988!
Sunt destule de facut la ea numai bani sa ai..! Bafta cu masina in continuare |
Quote:
|
Quote:
si frumosa masina. |
Quote:
Bafta cu ce ai de gand in legatura cu masina si mai ales cu permisu ca altfel o s-o prepari cum vrei tu si o sa conduci la rece, ca si mine de altfel :) |
La prima vedere arata bine, cel mai bine ar fi sa o refaci toata si dupa cu modificatul si ce altceva mai vrei tu.Spor la treaba si la invatat .
|
Multa bafta la modificari!
|
sa o stapanesti sanatos :D nu te grabi s-o faci ..usor usor ai sa vezi ca iese treaba buna . parerea mea ca cel mai bine da doar cu barile cromate fara prelungiri :-P si in interior tot originala..numai bine
|
Re: E30 - primea mea masina ursuletz !
multumesc celor care apreciaza aceea ce vreau sa fac ! :*si ma inteleg ! paste fericit !
|
Re: E30 - primea mea masina ursuletz !
Salut adicaras. Imi place foarte mult masina ta, sa o stapanesti sanatos. se vede ca a fost o masina foarte intretinuta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning