![]() |
Starea drumurilor - Intrebare pentru cei care se plimba prin tara
Salutare!
Ma asteapta weekend-ul asta un drum de Bucuresti - Baia Mare (Maramures). Ruta obisnuita pe care o foloseam era: Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Alba Iula - Turda - Cluj - Dej - Baia Mare Cu toate ca e mai lung decat prin partea cealalta pe la Brasov si Targu Mures, mergeam pe aici pentru ca era drumul mai bun. Problema e ca nu am mai fost pe ruta asta de anul trecut, si eram curios cum se mai prezinta drumul. Stie cineva? Multumesc frumos pentru raspunsuri! |
Re: Starea drumurilor - Intrebare pentru cei care se plimba prin tara
Nimeni nimic? :(
|
Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Alba Iula - Turda - Cluj e f bun drumu! De la tine pana la Cluj nu stiu!
|
bucuresti-pitesti-rm valcea e asa cum il stii. ba chiar intre pitesti si draganu s-a asfaltat recent, si drumul e foarte bun. rm-valcea sibiu sebes n-am mai fost nici eu de anul trecut, dar presupun ca e la fel.
|
Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu drumul e blanaaaa, foarte bun chiar :) mai departe habar n-am :roll:
|
Multzam fain baieti!!
|
De la Sighisoara poti sa o iei fie spre Brasov fie spre Pitesti, am fost pe amandoua de curand si sunt in stare bune amandoua, desi cred ca ajungi mai rapid pe Valea Oltului.
|
e bun si de la cluj la baia mare, mi se pare ca e chiar european (e58 parca)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning