Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto Oltcit (https://forum.4tuning.ro/497-anunturi-auto-oltcit.html)
-   -   [VĀND] tot :| (https://forum.4tuning.ro/497-anunturi-auto-oltcit/117816-vand.html)

pui de drac 06-04-09 21:15

[VĀND] tot :|

nici nu stiu cu ce sa incep, in principiu vand multe ptr oltcit..piese foarte multe noi care le-am cumparat pentru mine,cat si second in stare foarte buna. Am sa fac o lista langa care probabil se vor mai aduna cateva repere. Daca mai e ceva, intrebati:

1 pivot inferior - 20 lei buc NOI
1 pivot superior - 20 lei buc NOI
5 rulmenti cu ace - 10 lei buc NOI
2 bucse superioare fata - 10 lei buc NOI
1 set de faruri ro cu cate o ureche de prindere rupta,dar reparate - 50 lei NOI
1 bara fata model club - 40 lei NOUA (bonus 2 bandouri la ea, unul nou)
1 set "crose" sau "coltare" bara fata - 15 lei NOI
1 set idem bara spate - 15 lei NOI
1 bara spate model club - 30 lei NOUA
1 elice racire - 10 lei NOUA
si acuma sa trecem la alea second:

1 cutie RM idem,dar km necunoscuti, 50 lei ?
1 ambielaj fara jocuri de nici o culoare in biele - 50 lei
2 planetare fara cap ptr club,din care una axel - 25 lei /buc
2 casete de directie complete fara gram de joc - 25 lei /buc
1 set de macarale stg+dr in stare foarte buna - 25 lei /buc
1 set brate fata cuprinzand tot ansamblul : palier,bara de torsiune,fuzeta,pivoti,amortizoare,bucse superioare date jos de pe un cs in stare super. - 100 lei setul
2 amortizoare fata super - 15 lei /buc
2 spate bune - 15 lei / buc
2 pedaliere din care unul franta, cu cauciucurile de la pedale cu emblema citroen - 15 lei / buc

2 demaroare
4 delcouri clasice
si lista continua cu ce-a mai strans omu pe la casa lui.

adaug : garnituri anti-praf pentru rulmentii cu ace 5 lei / buc noi
capota fata fibra NOUA - 100 lei
rama tabla parbriz pentru cei care au rugina sub cheder - 50 lei noua
2 coloane de directie fara pic de joc - 20 lei / buc
2 bielete-rotule super 20 lei buc

si lista continua,adica:

ecran calandru nou 2 buc 20 lei/buc

ecran second - spaga la un colet mai maricel sa zicem..

suport nr fata club (ala original de vine sub bara metalica) nou - 25 lei

radiator ulei second dar aproape nou,curat,nelovit,nespart, etc - 20 lei

placute frana mana noi 2 buc - 10 lei sau spaga la un colet mai mare

2 capuri planetara club second - 25 lei buc

placute frana cu senzor fata 2 buc noi - 10 lei

pinioane pompa ulei (stelute) noi 2 set-uri - 25 lei / set

1 pereche faruri ro noi noute (cel de pe dreapta,adica pasager, are o ureche rupta ,cea de pe interior jos dar este reparata ) se vand ca set - 50 lei

2 segmente de aripa spate noi pentru a repara rugina de la muchia aripii spate jos - 50 lei setul.

masca port-faruri.. aia de tine farurile si grila second, cu toate suruburile de far pe ea, fara nici o problema,cu tot cu broasca si aparatoarea de plastic de la ea, doar ca este cam murdara - 25 lei

de asemenea se pot adauga aici si aripile de fibra si ce mai am eu pe la alte posturi adiacente.

astept represalii, trimit pe unde vreti voi in tara prin curierat
nu negociez la piesele noi decat daca se cumpara in masa la sume de peste 200 de lei sa zicem..mai un bonus,ceva ...

pentru cei cu adevarat interesati fac si poze daca e nevoie..dar nu sa le pun asa degeaba.

sper sa va ajut cu ce am eu pe-acolo, ca eu unu le-am adunat ca pe acele din carul cu fan si le-am pastrat bine .

pe masura ce dau piesele,le voi sterge din acest anunt, ca sa nu facem varza in topic.

b01uxd 06-04-09 21:32

Re: vand tot :|

ceva poze cu capota de fibra? n-am vazut niciodata capota de oltcit de fibra....sunt curios ....cat e de grea, nu se sparge cand inchizi capota..? ceva detalii, ma intereseaza doar daca e foarte usoara si rezistenta

pui de drac 06-04-09 21:53

mestere,e cumplit de usoara, e absolut identica cu cea de tabla ca forma,structura de rezistenta,gauri,etc.. cred ca are maxim 2 kile, cand am luat-o,nu mi-a venit sa cred cat de usoara e, daca e sa fie montata pe masina, cred ca o ridici cu muschii de la un deget.

nu se spage ptr ca trebuie sa o apesi usor pe mijloc,deasupra broastei,ca doar n-o arunci de la un metru altitudine sa o inchizi :)

tudysvv 07-04-09 08:10

M-ar interesa bara spate si farurile . YM tudysvv ca sa nu facem topicul messenger.O singura rugaminte, poze ai:?:

MihaiS 07-04-09 08:52

sunt interesat de macaralele de geam si vreau sa te intreb daca spoilerul de fata de club este acela de tabla. vreau modelul acela. ms, vreau urgent axele culbutoare. nr meu de tel este 0764 654 722. beep sau mesaj si te sun eu.

pui de drac 07-04-09 10:25

@ tudy - bara spate e cea de tabla e nou nouta, impecabila, iar farurile au fiecare cate o buba, dar nu-i bai,pot sa iti fac poze daca esti cu adevarat interesat

@mihais spoiler fata de club nu a existat:) doar cel de trs care e de plastic. eu am bara fata de club, cea metalica, cu coltare de plastic, nou nouta.axele de culbutoare sper sa plece azi la cineva care le-a rezervat de 2 zile,daca nu le ia el, ti le trimit tie.

am coltare si de fata si de spate noi.

restul de detalii pe mp.

tudysvv 07-04-09 16:13

Atunci poze la faruri si la amortizoarele fata, daca-mi plac trec eu prin Iasi intr-o sambata si daca se poate ne intalnim la Billa , scuzati off topicul.

pui de drac 07-04-09 16:15

cu cea mai mare placere,o sa-ti trimit pozele pe mail maine.

pui de drac 12-04-09 14:48

nimeni interesat de altceva??

MihaiS 13-04-09 09:35

aripile de fibra le ai stanga, dreapta? fa-mi o oferta de pret si discutam.

pui de drac 13-04-09 10:33

sunt stg dr si sunt modificate (umflate) si vin la pachet amandoua , ai topic separat aici ptr ele...

n-ai mai zis nimic de macarale si bara..

tudysvv 13-04-09 10:50

Am rezolvat , am gasit in SV:D ,mersi oricum.Noroc cu vanzarea.:arrow:

MihaiS 13-04-09 12:05

1 Attachment(s)
macaralele o sa le iau sigur dar sa fac rost de bani. p mine ma intereseaza partea asta de la club

pui de drac 13-04-09 17:51

imi pare sincer foarte rau dar aia n-o am, am cautat-o si eu cand voiam sa-l fac stock si n-am gasit nicaieri... am bara de deasupra impecabila,noua, coltarele de plastic si ornamentul e pe ea in stare perfecta ;)

sebabaur 19-04-09 12:08

delcourile sunt cu tot cu capac? ca eu pot ajunge in iasi daca pui si un pret

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning