![]() |
[INT] Jeep Grand Cherokee
3 Attachment(s)
+ pt design`ul int
+ pt neoane - mocheta aia...zici ca`i vata :) Outside Styling forum.4tuning.ro Forum Index -> CAR STYLING |
dap...frumos n-am ce zice...imi place cum s-a pastrat ideea de reptila la interior si s-a transpus in ochii aceia...marfa 8)
ps:frunza de marijuana(sau cannabis-nu m-am uitat atent ce e) e cea mai jmechera :D |
de mentionat ar mai fi (mai mult pt. cunoscatori) ca ochii aceea si cam intregul ansamblu sunt defapt sigla unei mari firme de sound... MNC..( nu stiu daca am voi sa mentionez..si eventual sa atasez sigla ..... :roll: )
|
e reusit. mi-a placut.
da' halatu' ? halatu' de pe domnisoara ? cat e halatuuu' ? :twisted: |
Re: [INT] Jeep Grand Cherokee
Imi place frunza de pe bord :)
|
avand in vedere ca suntem la capitolu' interior styling am votat frumos. interiorul e beton (exemplu demn de urmat) da spoileru' ala strica toata masina. exteriorul e kitch,
|
exact asta vroiam sa subliniez si eu. Interiorul e lucrat si arata bine, poate doar tetierele dau cam nasol, nefiind original imbracate in piele. Exteriorul e kitch curat ...
|
Quote:
interioru frumusel lucrat tetierele nu miau placut cum sunt imbracate :D in rest frumos , imi place in mod special porbagaju exteriorul dezastru complet |
cand faci o masina ptr client si el vrea anumite lucruri asa tre sa le faci,SORY.
REFERITOR LA EXTERIOR. |
Quote:
|
ma interior frumos..... da si fata e faina;)
|
interiorul este bine lucrat .. si cred ca si fata:) :))
|
da ai dreptate frumoasa masina, frumoasa fata
|
dar dc ne`a tratat cu spatele ?!
|
interiorul merge... exteriorul kitch
|
All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2025 4Tuning