![]() |
A treia generaţie de Renault Megane, prezentă în România
3 Attachment(s)
A treia generaţie de Renault Megane, prezentă în România
Cei de la Renault au adus, de lunea acesta, în România, a treia generaţie a modelului Megane. Acesta este disponibil în trei, respectiv cinci uşi, la preţuri destul de bune, sau preţuri de criză, cum se poartă în aceste vremuri de restrişte: între 12.900 şi 17.950 euro cu TVA inclus. Pe noua generaţie a Megane pot fi aduse, pentru a da suflet exemplarului, trei motorizări, una pe benzină şi două diesel. Astfel, propulsorul pe benzină a fost conceput să aibă o capacitate cilindrică de 1,6 litri ce dezvoltă 110 CP. Motorul diesel de 1,5 litri produce 105 CP, iar propulsorul de 1,9 litri diesel 130 CP. Împreună cu aceste motoare, tot standard vin şi transmisiile manuale cu şase trepte. Renault Megane Coupe este disponibil în două versiuni de echipare, Dynamique şi Privilege, şi are preţuri cu TVA inclus între 14.350 euro şi 17.950 euro. Scump, ieftin, nu ştiu încă, pentru că nu m-am lămurit încă cum e cu dotările. Versiunea de caroserie în cinci uşi poate fi comandată în trei versiuni de echipare, Expression, Dynamique şi Privilege, preţurile fiind cuprinse între 12.900 euro şi 17.450 euro cu TVA inclus. Printre echipamentele standard ale noii generaţii Megane se numără sistemul ABS, cu repartitor electronic de frânare, AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă), airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale pentru torace în faţă, servodirectie, aer condiţionat şi computer de bord, radio CD cu MP3, geamuri electrice acţionabile electric pe faţa şi pe spate, oglinzi retrovizoare electrice cu degivrare, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card, precum şi banchetă spate rabatabilă şi fracţionabilă. Atât Megane cât şi Megane Coupe vin cu patru ani garanţie în limita a 100.000de kilometri şi cinci stele la testele de siguranţă Euro NCAP. |
Re: A treia generaţie de Renault Megane, prezentă în România
Nu mi-se pare prea reusita ca design. Si nici motorizarile nu surprind cu nimic. Tot alea vechi ...
|
Astept RS-ul!;)
|
la 12900 cu tot cu tva si la ce echiparea standard are se anunta optiune interesanta pentru achizionarea unui automobil..
|
exteriorul e chiar uratel;interiorul ce mai pluseaza si bordul
|
in realitate arata mult mai bine,e destul de reusita.
|
E superb l-am vazut si live la Serus pe centura
Quote:
|
in afara se vand deja de o luna jumate, si se vand ca painea calda, datorita preturilor scazute....plus ca in realitate arata multttt mai bine, mai ales varianta in 2 usi :D.
|
super-masina, super-preturi, daca as avea bani... of...
|
eu zic ca e un model destul de reusit si nu e nici piperat la pretz ( "pretz de criza" :rolleyes2 ) :joy::joy:
|
mi se pare super tare masina nu "uratica",dar fiecare cu parea lui
|
frumusica masina ... liniile aduc a "CORSA" , cel putin asa vad eu
|
Quote:
|
in 2 usi arata bine chiar si in poze:D