![]() |
Calarasi
Cred ca nu mai este nevoie sa spun de ce am deschis acest topic. Refuz sa cred ca doar eu sunt din Calarasi.
Vom stabili de comun acord despre ce vom discuta aici, asa ca va rog...ingramaditi-va !!!:) |
Re: *C A L A R A S I* city
1 Attachment(s)
mai multi de o gramada sunteti :)) cred ca mai des vin eu prin calarasi decat iesiti voi...mai bine bagate la noi pe forum :) bft
|
am incercat si eu ...dar vad ca nimanui nu-i pasa ca nu avem si noi un club in Calarasi.:(
Dezamagire profunda. Apreciez invitatia...si intr-adevat nu sunteti departe (40 km)...dar care ar mai fi farmecul daca ader la clubul vostru?:( |
e nasol tare la voi cu sensurile alea unice....pfoaide...knd vin in cl . . . eu k sa ajung pe bucuresti....nu stiu sa ma duc direct :)))))...eu tre sas ocolesc o gramada :)))....in final lam invatat aproape la fel de bine ca slobozia :)
|
Quote:
si Calarasi-ul este la fel ca si Slobozia... o artera principala despartita de un squar mai maricel si multe strazi secundare. Data viitoare o tii drept inainte pe Soseaua Sloboziei...pana se intersecteaza cu Strada Grivita (str cu sens unic) , de acolo faci dreapta si te duci spre zona 5 Calarasi...si cam acolo este Centrul Strazii Bucuresti, miezul ca sa zic asa. Daca ai vreo nelamurire cu privire la strazi nu ezita sa ma suni ;) 0727.77.41.42 |
1 Attachment(s)
da sefu te sun dak am vreo nelamurire tr sa ajung zilele astea prin cl...dupa paste sa mai imi iau ceva de imbracat....k sunt mai ieftine la voi :P
dami id tau de mess poaite mai vb ...bafta |
Quote:
|
Re: Calarasi
astept in continuare useri in Calarasi...haideti!!! e posibil sa ramanem de caruta?...sa nu avem si noi o comunitate?
|
chiar nu aveti baieti cu masini pe acolo prin calarasi la voi...?
|
baieti/ fete cu masini tari sunt peste tot... dar putini stiu sa valorifice ceea ce detin
|
Quote:
Quote:
nu stiu ce sa va spun...cert este ca am vazut cativa din Calarasi pe aici pe forum...vreo 2 parca :lol:...dar nimeni nu si-a aratatinteresul sa facem si noi o comunitate, ceva. |
come to the Calarasi side..
we have cookies...:lol: |
hai sus...poate o-r vedea calarasenii...:)
|
inca facem inscrieri
|
vin eu daca vrei...;)
|
All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2025 4Tuning