![]() |
Boxe recomandate pentru usile din fata 17 cm?
As dori sa-mi cumpar boxe de 17cm (defapt 16-16.5) pentru usile din fata si vreau sfaturi.........
Marcile la care ma gandesc sunt Magnat, JBL si INFINITY. Pe spate am INFINITY 9613i ovale(basul este fenomenal) si sunt f multumit de ele iar cd-mp3 este un PIONNER 4x50. Conteaza daca imi iau pe 2 sau 3 cai tinand cont ca cele din spate imi dau un bass f bun? CE MODEL IMI RECOMANDATI ? |
Sfatul meu e in primul rand sa asculti mai multe marci de difuzoare...alege-ti-o pe cea care iti place cel mai mult cum suna...si in plus incearca sa faci sa fie sistem pe doua cai (tweeter separat)...ce masina ai?...bafta
|
Salut,
Daca deja ai o pereche de difuzoare Infinity in masina si esti foarte multumit de ele, atunci recomandarea mea este sa mergi in continuare tot pe Infinity, 2 cai si pentru sistemul fata. Recomandat este sa alegi componentele din aceeasi categorie/gama, Infinity - in cazul tau, pentru a avea un sunet omogen, echilibrat in masina. Foarte important ca membranele difuzoarelor sa fie din acelasi material, eventual si tweeter-ele. Astfel \"fata\" plus \"spatele\" se vor cupla perfect. Nu stiu ce masina ai. Astfel nu stiu daca se preteaza in sistemul tau unul pe 3 cai pentru front. Conteaza destul de mult cum le pozitionezi in masina, mai ales pentru faptul ca mai mult ca sigur nu dispui de un Head Unit cu time aligment - aliniere in timp. Incearca sa mergi la Alarm Service, si sa asculti acest set... http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF6010CS'&Ser=REF&Cat=COS |
Re:
Quote:
pe spate am INFINITY ref 9613i pe 3 cai cumparate chiar de la alarm service si pe fata ma gandeam sa iau tot din seria ref de la infinity si anume REF6012i,nasol e ca nu exista boxe de 17 din seria ref pe 3 cai astea fiind pe 2. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning