![]() |
Vand diverse
Radio-CD player Pioneer DEH 1900R:
- amplificator 4 x 50W MOSFET (4 x 22W RMS) - compatibil CD-R / CD-RW / CD-text / MP3 - display LCD lumina alba - iluminare taste: rosu - volum rotativ - intrare muting telefon - 1 pre-out RCA stereo (2,2V) - intrare comenzi pe volan (necesita adaptor) - conector ISO - Radio Data System (RDS) - Traffic Announcement - Best Stations Memory (BSM) - memorare 18 posturi - suporta impedanta: 4 - 8 ohmi - reglaje: balance, fader, bass, mid, treble, loudness - reglaj nivel surse - panou frontal detasabil Boxe auto dual cone Pioneer TS-G1009: - Membrana din polipropilena - Diametru difuzor: 10 cm - Putere: 20 W RMS / 110 W max - Raspuns in frecventa: 55 - 20000 Hz - Sensibilitate: 88 dB Pret. 250 lei CD player-ul a fost folosit 1 an, iar boxele 5 luni. mai vand: - aprindere electronica TRS - 80 lei - carb de 1.3 - 50 lei - praguri simple fibra [noi] - 50 lei - cutie 5 RO [nu mai are rulmentul de presiune] - 100 lei URGENT!!! YM: ady_cseke |
Re: Vand diverse
pragurile ti le iau eu. da-mi un pm cum le trimiti. si pune si o poza cu ele
|
@badboy_dino: da-mi add si discutam pe mess.
|
astept oferte...
|
Pragurile au ajuns la badboy_dino.
|
Se mai adauga: un carb 1.1, o aprindere electronica de TRS.
|
carbul de 1.1 e reglat bine? daca e asa pune un pret
|
@sebaur: carbul de 1.1 a fost pe oltcul meu, nu stiu cat de bine a fost reglat pt ca eu nu i-am facut carbotestul.
|
ma refer la cat consuma masina cu el montat
|
In oras scoteam consum de 8,7.
|
si la ce pret il ai, cel de 1.3 e in stare buna si complet?
|
Carburile amandoua au functionat perfect, am inceput sa fac curatenie in garaj si sa ma scap de ce nu imi trebuie, spauneti-mi daca aveti nevoie de vre-o piesa, poate am [de-a lungul timpului am dezmembrat 4 oltcituri: un Club '86, 2 x 11R '91, un 12 TRS '93]
Radio-CD player-ul + boxele au un nou pret... 220 lei. Pt mai multe detalii YM: ady_cseke. |
am id yahoo sebabaur da-mi te rog un add sa discutam cum imi poti trimite carbul de 1.1
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning