![]() |
BRABUS
dar..despre brabus nu zice nimeni nimik..numai la m3uri si rs4 va ganditi ...insa acea combinatie de putere si elegantza pe care le ofera un BRABUS e uitata...probabil pretzul prea mare... e cauza...
`spekt |
io te inteleg pe tine , dar cumperi un 3 M3 cu pretul unui Brabus......dar intradevar , Brabus-urile sunt niste superbitati
|
intr`adevar...pretul e cauza insa...pe linga lux`ul care e inevitabil, te uiti si la putere...acele motoare...care sint niste monstrii...de exemplu..la noul SL 600 un brabus facut din el...SV12 la 640 de cp si LIMITAT la 310 km/h
sa nu ami zic de doatri si de cum arata... `spekt |
Am vazut si eu cateva exemplare a celor de la Brabus si arata bine! Din pacate eu nu sunt atras asa de tare de lux. Dar vorba ta este o combinatie misto putere - lux!
|
este un e klasse de lea brabus e v12 se cheama 640 cp daca nu ma insel si 340 km/h dar si pretu 400.000 :D :D :D
|
:D
Mdeah dar tot \\\\\\AMG e baza !
|
da este v12 biturbo de 600 modificat tare de tot masina imi place foarte mult :D :D :D
|
ok..
parerea mea... decat sa dau atzia lei pe un brabus... mai bene ma duk iau o supara sau un skyline... mituiesc politzia sa i-l pot rtanscrie shi inmatricula... shi nishte modfificari pana prin vero 800 poater chiar 1000 CP :lol: sau mai bene intru in CNR la dbutantzi... PScat ii un brabus SV12 sa shtiu daca imi ajung banii... |
am vazut sio e`klass cu v12 cu 617 cai sa nush cat intr`o revista 400.000 de euroi
|
tekno :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu ce vrei nene sa te dai la Debutanti in CNR ? Cu Supra sau Skyline ?! |
prea multi bani pt un mercedes de 2 ori mai scump decat un murcielago oare se merita??? :D :D :D
|
nu cred ca se merita! :roll: :roll: :roll:
|
pana la urma cu 400.000 imi iau slr`ul si imi mai ramane si vreo 20 de mii pt benzina la el :D
|
da ai dreptate sau mai bine iti iei o cisterna dupa tine :D :D :D
|
dah sau deschizi un peco :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning