![]() |
Masina mea Old School - Mini Morris, an 1968
3 Attachment(s)
De curand am devenit posesorul unui mini morris din 68. Masina saptamana asta va fi dusa la service pt restaurare. va voi tine la curent cu progresele facute! wish me luck
|
Re: Masina mea Old School - Mini Morris 1968
Eheeee si pe mine ma batea gandul sa ma apuc de un mini.
Frumoasa initiativa ! Cat te-a ajuns ? Spor la treaba si tine-ne la curent ! |
super "prajitura"....ai grija cine si cum iti lucreaza la ea !!!
|
felicitari spuer bijuterie. grija la mecanici si piese.
english power. sper sa apar si eu curand cu un MG vechi:) |
Quote:
|
:)) mister bean o sa fie tare invidios dupa ce scoti masina de la facut :P poate ne zici cat te-a costat cotetzul si daca functioneaza ceva pe ea la ora actuala :) bafta la restaurare
|
Pana acum un an doi era unul tot galben in zona in care locuiesc intr-o stare perfecta. Vreau sa spun ca e o mica bijuterie. Multa bafta!
|
azi am luat-o de la om si am lasat-o la service! a costat sa zicem, hmmm o saptamana de petrecut la mare:)o sa fie o masina unicat, va promit!!!! daca i-as fi pus acum disc de ambreiaj nou, ulei,apa si bateria, ieseam cu ea pe strada
ce se va face la ea: -tabla cap coada cu schimbat elementele care trebuie inlocuite+vopsire -toate piesele de la trenul de rulare schimbate -tapiteria interioara complet schimbata -ambreiaj -roti turbate +bonus putin tuning exterior si steagul Angliei pe cupola:D o sa fac poze din timpul lucrarii |
6 Attachment(s)
poze de ieri
|
Quote:
Poate gasesti episodul de la "dealers wheelers" de pe Dsicovery in care baietii reconditionau o masina ca a ta - poti gasi sfaturi utile. Inca o data, multa bafta pentru o masina care merita sa fie restaurata. |
ai cumparat masina din roman sau o repari la un servis in roman?
|
Bag de seama ca bolidu a fost candva din Vrancea dar nu am vazut-o pe strazi nici macar in curti.
|
masina este in Roman la sevice Anania!
Pai omu a circulat fffff putin cu ea, si dupa ce i-a picat ambreiaju a stat 2 ani pe dreapta |
Quote:
part 2 https://www.youtube.com/watch?v=Jv3Ni...eature=related part 3 https://www.youtube.com/watch?v=O8avE...eature=related part 4 https://www.youtube.com/watch?v=PlDoN...eature=related ps: poate te ajuta la ceva |
ms frumos dar le-am vazut, apropos baieti, am nevoie de nishte idei de culori pt caroserie si pt interior! de tinut cont ca o sa fie cupola vopsita cu steagul angliei
la interior m-am gandit cupola s-o imbrac in piele intoarsa neagra, iar tapitzeria sa fie tot neagra iar cusaturile sa fie cu rosu |
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
- Copyright 2026 4Tuning