![]() |
GOLF 4 1.6 105 CP
sapt aceasta achizitionez un GOLF 4 din germanica si as vrea sa solicit niste sfaturi de la cei care au bunavointa sa le impartaseasca cu cei neinvatati :rolleyes2
intrebarea este urmatoarea:se poate face ceva la motorul de 1.6 pt a-l inviora un pic?resoftare..chestii d-astea? ideea mea este urmatoarea:sa ii pun un filtru de aer sport dupa care sa merg la PILOT la pitesti si sa ii schimb esapamentul.Chestia se va face in felul urmator:se va monta teava cap-coada,se va da jos catalizatorul si se va pune in loc un accelerator de gaze.ca finala voi monta o toba carbon/inox POWER FULL; SEBRING; SIMONI RACING..depinde ce voi gasi pe drum la intoarcere. credeti ca e o idee buna?nu vreau sa fac un lucru tiganesc... multumesc tuturor |
Re: GOLF 4 1.6 105 CP
inafara de filtru ( admisie ) nu cred ca se merita investitia cealalta ... prea costisitoare si credeama masina nu va fi niciodata o sportiva :) ... am un golf 4 1.6 16v cu admisie montata ... este doar o masina de plimbare f fiabila
|
atunci o finala sa ii schimbe sunetul....:D
|
Salut! Din cate am inteles eu resoftarea ar aduce ceva. Mai putin insa daca pui filtru sport. Din ce am inteles de la altii filtru K&N nu ar aduce multi caluti in plus. Vezi cu catalizatorul ala cum faci ca s-ar putea sa ai senzor pe acolo si sa iti ramana aprins lampa de control in bord. In rest nu stiu ce sa iti spun.
|
1 Attachment(s)
filtrul da un raspuns mult mai bun in pedala la acceleratii bruste ... iar finala pt sunet si aspect e ok dar monteazo dupa ce faci rar-ul sa nu ai probleme la emisii
Poza este cu admisia de pe masina mea :P |
super ok admisia...la asa ceva ma gandeam si eu...observ ca trebuie modificat(taiat) capacul de la motor...cam cat a costat totul si unde s-a facut lucrarea?ce marca este filtrul?
|
chiar nu cunosc raspunsul la intrebarile tale pt ca asa a fost cumparata din germania ... tot ce a fost facut a fost acolo facut
|
mi se parea mie prea buna lucrarea pt romania..oricum...o sa imi bag propriul nas in a face admisia...o vreau scurtata si tubulatura marita...am mai facut la cateva masini pana acum si mi-a reusit...astept sa ajunga masina acasa sa vad ce model de motor are si unde are plasat filtrul...o sa revin cu detalii
|
Quote:
|
e 1.6 16 v dar nu toate au filtrul de aer in acel capac..unele il au in lateral,langa baterie
|
Nu stiam treaba asta. Eu am vazut la un vecin ca il are sub capac, si de asta am ramas mirat.
sunt unele 1.6 16 V cu 102 cai si unele cu 105....si sunt 2 modele de filtre de aer....il lateral si sub acel capac...si am mai vazut unele care au trasa o tubulatura din grila care aduce aerul rece sub acel capac Sper ca atunci cand intri in posesia masinii sa spui 2-3 cuvinte acolo si sa pui si o poza, sa vedem si noi. |
in principiu asta e masina...maine se stabileste....mai multe...cand va fi adusa acasa :Dhttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...EE&tabNumber=2
|
cine zicea ca daca vrei masina,iei banii in buzunar si te duci in germanica..s-a inselat...caut de 2 zile o masina frumoasa cu si fara un numar de dotari iesit din comun...NIMIC domle'....ori sunt eu cel mai ghinionist om de pe pamant...ori au innebunit oamenii
|
salut fratilor...si eu vreau sa i-m-i cumpar un golf 4 un 1.9 TDI 2001-2002 si as vrea sa fac ceva frumos din el i ntimp mai ales la partea putere!!doar ca nuj cu ce sa incep prima data cu partea exterioara sau interioara(putere) sfatuitima..ca voi avea nevoie de multe sfaturi curand.. :))
|
Asteptam cu interesa sa il iei. Daca dispui de bani si esti dispus sa investesti se gasesc destule de modificat. Golf 4 e masina pentru care s-au produs o gramada de kituri si piese de tuning si dupa mine se preteaza cel mai mult la tuning, atat exterior cat si interior.
Quote:
Dar Golful din poza ta de la semnatura, al cui e? Ai pus doar o poza acolo (ca esti fan de Golf 4) sau pe asta urma sa il iei din Germania? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning