![]() |
salut toti fani bmw si in special \"urs\" :)
1 Attachment(s)
as vrea sa mi spuneti care stie cum iese pe pe tobele de esapament flacari ce sistem e?!la turati mai insisitente astept raspunsuri mersi!!!
|
merg doar la benzinare si cu tobe sport fara site sau cu fff putine exista un kit care se numeste flame tower kit e in jur de 100 $ se gasesc la magazinele de tuing se vindeau si la bazar
|
hmmm
da tocmai imi fac traseu de evacuare din inox si no sa mai am nici o sita si pa capat toba sport dar daca nu gasesc kit ala in magazin nu mai exista nici o solutie sa o fac eu?? :) merci
|
Este un sistem simplu sunt si pe FK si pe Raid !
|
fi te rog mai explicid cu FK? si RAID...? traseu de tobe conteaza daca e din inox sau din teava normala si pe capat tobe sport normal ii da cai in plus sau cu ce e mai deosebit inox decat teava normala?! si ce pot sa ii mai fac pt cai in plus :wink:
|
fk si raid sunt firme... producatori
www.fk-automotive.de e site-ul oficial al producatorului german |
Da insa problema e ca pe FK nu am gasit in catalogul online produsul desi este in catalogul tiparit !
|
ok cum ii dau cai in plus :?:
|
iti cumperi doi lipitzani.... :lol:
1) de cati bani dispui pentru asta? 2) folosesti masina pentru uzul cotidian, sau o vrei doar pentru show? |
ok poi as dispune de bani nui problema asta bine nici exagerat sa depaseasca pretu masini :wink: !!! poi de ce sunt 2 variante?poi cam de masina ma folosesc nu zi de zi dar ma plimb cu ea pe vremea asta nu dar vine primavara vara :wink: si iar ies baiti cu gozurile spoilerite :D !!dar se pare ca nau inteles ca nu spoilerele fac masina mai puternica!
|
uite aici un ghid practic, ar trebui sa-ti lamureasca problemele...
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=10036 |
ceaooo
mar interesa angel eyes pt e30 si stopuri tuning! la noi in oras nu este sti cine ar putea aduce sau sami trimita??si in cati bani?merci :wink:
|
ti-am dat private msg
te-a ajutat? |
bmw
In Baia Mare este cine sa iti aduca............................................. ..........problema e cu astea ca nu sunt deocamdata in stocul producatorului...bulina rosie pe www.fk-automotive.de :roll:
|
bmw
:paper:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning