Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Pe 2 mai, la Mamaia, David Coulthard va pilota un monopost Red Bull Racing (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/116858-2-mamaia-david-coulthard-pilota-monopost-red-bull-racing.html)

Cosmin Arsene 31-03-09 11:16

Pe 2 mai, la Mamaia, David Coulthard va pilota un monopost Red Bull Racing

1 Attachment(s)
Pe 2 mai, la Mamaia, David Coulthard va pilota un monopost Red Bull Racing

Dacă vă bate gândul ca de 1 mai să fiţi la mare la Mamaia şi vă place tot ce aparţine de Formula 1, atunci vă spun că pilotul britanic David Coulthard va conduce sâmbătă, 2 mai, un monopost al echipei Red Bull Racing pe Bulevardul Mamaia.

Evenimentul va fi însoţit de un spectacol oferit de organizatori.

Scoţianul David Coulthard a concurat în Campionatul Mondial de Formula 1 până la sfârşitul ediţiei trecute a Marelui Circ, însă cei de la Red Bull Racing i-au apreciat experienţa acumulată rămânând în continuare pilot de rezervă la această echipă. În locul lui Coulthard, a venit germanul Sebastian Vettel, care a mai concurat pentru Toro Rosso.

David Coulthard are 38 de ani şi a concurat, de-a lungul carierei sale în F1, mai întâi la echipa Williams Renault între 1994-1995, la McLaren-Mercedes (1996-2004) şi pentru Red Bull Racing (2005-2008 ). El a luat startul în 246 de curse de Formula 1, a câştigat 13 dintre ele, de 12 ori a plecat din pole-position, a fost pe podium de 62 de ori şi a acumulat 535 de puncte. Cel mai bun sezon al său a fost cel din 2001, când a fost vicecampion mondial, Michael Schumacher de la Ferrari ocupând prima poziţie în acel an.

ady4sql 31-03-09 11:22

Re: Pe 2 mai, la Mamaia, David Coulthard va pilota un monopost Red Bull Racing

super-tare, sper sa pot sa fiu acolo pe 2 mai :D

lucian1985 31-03-09 11:37

Foarte interesant....pacat ca nu voi putea sa merg si eu :(

bogg 31-03-09 12:37

Quote:

Originally Posted by Cosmin Arsene (Post 2199066)
Red Bull Racing i-au apreciat experienţa acumulată rămânând în continuare pilot de rezervă la această echipă

David Coulthard a ramas pilot de teste pentru Red Bull Racing. Dupa retragere, scotianul a declarat ca va ramane implicat in mod activ in acest sport ca si consultant in cadrul echipei, concendrandu-se asupra testelor si asupra dezvoltarii masinilor. :)

allexutzzu 31-03-09 12:47

cel mai uram eu pe vremea cand era rivalul principal al lu schumacher... :lol: a si imbatranit saracu... :P

gyno09 31-03-09 15:02

am sa merg doar sa aud live o masina de F1.

dolb 31-03-09 15:12

i'll be there ! :D

Victor Lazea 31-03-09 15:24

Ce tare....cu ocazia asta o sa dau si eu pe la mare anul asta de 1 Mai cu prelungire inca 3-4 zile ca sa prind si acest eveniment :)

cryssl 31-03-09 19:30

Super tare :D o sa fiu prezent :D

Vely 31-03-09 19:42

Am si eu o curiozitate?
Asa bun e asfatul de are "curajul" sa se dea pe strada si nu pe un circuit (bineinteles ipotetic)?
Atunci de ce nu se organizeaza si la noi curse de F1 pe strada...

schumi_86 31-03-09 22:16

Prea tare deabia astept .... mai ales ca sunt innebunit dupa F1 mai ales cand concura Schumi8)

shoot3r90 01-04-09 12:34

Prezent si eu.Abia astept sa vad cum va fi...:D

D_M_X 01-04-09 14:18

super tare dar.......ca exista acel dar, sper sa repare astia blv ca altfel o sa vedem un monopost f1 destul de zdrelit pe dedesubt

addicted2trance 01-04-09 17:51

ti-am luat-o inainte :D https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/116624-david-coulthard-romania.html doar ca postasem la "Evenimente" :D

sterge threadul meu daca poti, al tau cuprinde mai multe informatii :)

All times are GMT +2. The time now is 06:02.

- Copyright 2026 4Tuning