![]() |
Vand machete 1/43
2 Attachment(s)
id : dnt_1995 8)
aston martin - lipsa oglinda corvette - lipsa parbriz golf 4 - lipsa roata si ax smart - sasiu si roti lipsa beetle - lipsa oglinda si hardtop ferrari f40 - sasiu, geamuri toyota mr2 - lipsa stop ford - usi, bena lipsa land rover - roata spate de pe portbagaj lipsa van-ul galben - nu are un sfert din bara spate van-ul portocaliu - nu are bord si usa partea stanga jeep-ul alb - nu are interior, cauciucurile si bara fata si un stop de ceata jeep-ul galben - nu are farurile de ceata si cele normale golf III - un far lipsa autobuzul londonez nu are un far ferrari dino nu are cauciucurile fata alfa romeo - roti partea stanga beetle - nu are o roata ambulanta nu are axul si rotile spate bmw z3 m - rama parbrizului rupta citroen xantia nu are jumatate din bara fata si un far 500k - roata de pe portbagaj si cauciucuri |
Re: Vand machete 1/43
salut, vreau eu smartul
|
vreau eu smartu , Lamborghini
Reventón si ferrariul de colectionari inm cutie te rog frumos mi-le poti rezerva. multumesc. |
nu le pot rezerva, primu venit, primu servit ;)
prefer sa le vand in bucuresti pentru ca nu am timp deloc sa ajung la posta... |
precizeaza si tu defectele mai in detaliu
|
fordul focus si porsche din a-2-a poza s-au vandut !
|
golf 3 rezervat , pune te rog niste poze cu el ..ca nu l-am gasit .. si un pret ceva :D
|
golful 3 este ala mic 1/72
este cabrio cu softop 5 ron |
masina de epoca verde mai este ? si ce scara este, probucator :)
|
mercedes 500 k ,summer, nu scrie scara
|
up ! nu vreti nimic? e pomana;)
|
golful IV si ferrari-ul 348ts fara cutie s-au vandut !
|
up!!!!!!!!
|
up ! astept oferte;)
|
up;););)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning