![]() |
Piese Auto & Tuning Pt. Orice Masina !!!
vand piese auto la super preturi!!! pentru orice tip de masina, de pe stoc si pe comanda
Pentru detalii imi puteti scrie aici ce va intereseaza sau sunati la 0722.429.422 Important!!! se poate asigura si montaj la piese... |
!!!!!
vreau ceasuri albe pt golf 2 daca se poate! scaune , eleron, semnalizari albe de gti daca se poate da-mi un buzz la balann_jointt si multe altele!!!
|
Pret la:
1. Set centura siguranta la sofer 2. Ceas turometru cu tot mecanismul Pentru un Peugeot206 2001 Bafta! |
arbore cotit pentru lancia delta hf integrale 16 valve 2.0 T
ps: nu scrie ORICE masina, ca nici Paneuro sau Augsburg nu aduc pt ORICE masina... :wink: |
hondare stiu ce vorbesc! este pentru orice masina....
|
@ andrei... din pacate aceste piese le poate aduce doar reprezentanta!
eu nu iti pot aduce asa ceva pentru ca ei au exclusivitate pe asemenea piese! mi-e cam greu sa-mi imaginez cum ai reusit sa le strici pe astea.. :roll: |
Re:
Quote:
|
andrei... imi trebuie seria de sasiu de la masina ta! se pare ca am gasit o portita!
Hondare... cel tarziu maine ai raspuns! cum ai reusit sa-l strici pe asta? |
nu e pt mine :wink: eu nu am pic de probleme inca si sper sa ramana asa :lol:
|
daca tot zici ca orice piesa.... vreau 2 bucsi punte spate(alea mari) de R5 gtt sau orice r5 dupa 1986(ca bucsile sunt la fel....) dar numai bucsa, fara brat
|
salut
ma intereseaza un pret la TERMOSTATul de apa. Masina: Fiat Coupe,16 valve TURBO,140 KW Daca o ai si ai pret bun il iau pe loc!Salut |
imi trebuiesc seriile de sasiu la ambele masini (R5 si Fiat) pentru ca am gasit piesele care va intereseaza dar ca sa va pot da un pret am nevoie de serii!
si inca ceva (valabil pentru ambele masini): se aduc doar pe comnda externa - la R5 pentru ca este o masina destul de batranica si la fiat pentru ca nu sunt multe si asemenea piese au fost comandate de maxim 5 ori de cand exista masina asta pe la noi! |
serie sasiu r5 vf1c403030500662937
|
hai cu raspunsurile alea :lol:
|
hondare singura varianta pentru tine este autoitalia! in afara de ei nu-ti poate aduce nimeni asa ceva, eventual augsburg dar cred ca pretul va fi cu mult peste cel de la autoitalia!
eu cunosc pe cineva la autoitalia si asta mi-a spus! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning