Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   Care vine.... (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1166-vine.html)

EvLSant0S 18-05-04 13:01

Care vine....

care vine... ma refer mai mult la cei din cluj , timisoara , iasi etc. ca cei din buc ma gandesc ca vin toti... eu sunt acolo :P peace

MC Mate 18-05-04 23:09

Yo nu vin.Nea :evil: 8) :P .Yo zic k nu o sa se riste nimeni sa vina pt k au vazut cum au iesit celelalte etape.Respekt

yonutz 18-05-04 23:21

eu sincer nu vin ca nam timp...... :o

ZerO_CooL 19-05-04 06:37

Eu vin 99,9%. Si cred ca o sa iasa super.

PYT 19-05-04 09:01

bai MC Mate dak ar avea toti mentalitatea ta am ajunge sa nu mai avem curse deloc.. auzi cica nu se risca nimeni k au vazut ce a iesit.. pai tu compari ce a fost pe o sosea intre 2 statiuni cu ce o sa fie pe un aeroport din capitala? :roll:

oricum eu le doresc mult succes organizatorilor, concurentilor, sa iasa ceva frumos iar spectatorii sa stea dreq cuminti unde trebuie

bafta

bogdan 19-05-04 09:13

nike se pare ca nu stii ce a fost pe celalalt aeroport ,la timisoara!!!!! iar daca dau 500 si se intrerupe cursa iara fac mare scandal!!!!parerea mea este ca la banii astia putem sa renuntam la aplaudaci!

PYT 19-05-04 10:38

mi se pare corect, insa ideea e alta.. sa nu ne pierdem acum sperantele, uite eu personal o sa vin kiar dak o sa fiu in sesiune.. imi bag picioarele in ele de examene, ce nu s-au mai vazut restantieri in ASE :P

CeReS 19-05-04 10:44

poate nu ar fi rau sa-i asezati pe spectatori in forma de \"V\" (am citit ideea asta intr-un alt topic ) , asa ar vedea mai bine si nu ar mai intra pe pista.
adica la start sa plecati cu banda de la 3 m de pista si la finish si ajungeti la 20 m .
si oricum la 50 k imtrarea vor fi mai putini
no offence

Hondarul 19-05-04 11:09

Bah oameni buni... Si acum, mai mult ca sigur, va fi plin de lume, poate chiar mai multa ca la Prisma, fiind etapa de acceleratie.

Nu trebuie sa evitam evenimentul si sa facem supozitii de cum va fi. Trebuie sa ne conformam si sa incercam sa ajutam sa iasa cat mai bine. Eu sper sa aiba nevoie de ajutor la organizare, sa punem si noi mana la organizare.

BogdanSHA 19-05-04 13:42

De mers TREBUIE sa mergem toti! Altfel fenomenul n-o sa ia amploare.
Eu \"pedepsesc\" Legal Racing pentru \"esecurile\" din ultimele 2 etape prin neparticipare. Asta insa nu-mi da voie sa lipsesc...

+k s-a mai scris si si eu cred asta: o sa fie ceva...\"selectie naturala sau artificiala :D \". Sper sa fie frumos. INSA vad limita - ora 17. Sper sa nu se inceapa iar cu grupele mici...Sa nu mai fie timp pentru ultimele(cele dintai :wink: )

EvLSant0S 19-05-04 14:39

aoooleo frate mate... daca am avea toti mentalitatea ta ... nu am ajunge nicaieri sa mor eu... eu tot vin .. insa sper sa iasa naibi frumos... sa-mi bag picioarele ... ASEZATI SPECATORI IN V V V V V V V V V V V V V V V V V V V Vnu e asa greu... iar daca nu se poate... desi nu inteleg de ce nu s-ar putea... propun sa-i dam lu gsi o BATA :) :) care intra pe traseu JAP... targa si la spital :) nu? :P , chiar si ma gandeam oare nu o fi nici o televiziune interesata de o filmare LIVE? intreb si eu asa...

bogdan 19-05-04 14:42

live la cum il loveste gsi cu bata sau la ce?!?!

EvLSant0S 19-05-04 14:51

lol... sa filmeze cursele mai... eu cred ca sunt o gramada de pasionati... eu zic ca e mai interesant decat fotbalul... pe bune... sa filmeze tot.. show-ul de dupa... eu zic ca ar fi super... ca sa nu mai zic de reclama care s-ar face ...

bogdan 19-05-04 15:01

nu stii ce implica asa ceva ,iar la cursa o sa vina 2 FUG-uri unul la B(11-fug)si unul la C(25)asa ca golfistii aliniativa!!! :lol:

EvLSant0S 19-05-04 15:08

imi cam dau seama cam ce implica chestia asta... insa televiuziunile astea noi.... crezi ca nu cauta..... nush mai era doar o idee....

All times are GMT +2. The time now is 16:18.

- Copyright 2026 4Tuning