![]() |
Machete in lucru - graffik4life
6 Attachment(s)
Salutare!
Am sa pun si eu o masinuta... tunata discret in timpul liber... masina e cam gata si am sa pun poze inainte/ dupa tuning. BMW x5 Modificari aduse: - vopsea noua (alb mat) - jante noi - geamuri fumurii (spate) - sticker 4tuning - interior alb cu negru |
Re: machete in lucru - graffik4life
Intentia a fost buna, cu executia nu ai fost prea atent. Nu imi dau seama exact, dar cred ca nu ai pregatit suprafetele corect. Eu as baga macheta intr-o baie de decapant si apoi as lua de la zero partea cu vopsitul.
|
Quote:
p.s. nu ma bag la decapare... ca nu stiu ce si cum:lol: |
4 Attachment(s)
a trecut ceva timp de cand nu am mai postat la sectiunea asta.. si revin in forta cu un DODGE VIPER SRT 10 MAISTO transformat intr-un Dodge Viper Srt 10 racing... ultima poza e cu el inainte .... iar celelalte cu el acum.. Modificari aduse:
- interior mochetat - faruri spate curatate ( erau vopsite cu marker negru) - detalii motor - sistem audio - detalii bord - pedale argintii.. si multe altele... las pozele sa vorbeasca ... astept pareri din partea voastra |
Decaparea nu e grea pur si simplu iei un tub de decapant si apoi cu o pensula il intinzi pe masina.Dupa vreun sfert de ora isi face treaba si vopseaua se umfla.
|
Quote:
Interiorul e super.. Stickerul e cam rupt :-? Vopseaua - Zici [ sau este.. nu-mi dau seama ] pasta corectoare.. Si viperul e super tare..insa scoate liniile alea dupa el.. Bafta! |
Quote:
|
Re: Machete in lucru - graffik4life
6 Attachment(s)
proiect nou... BMW SERIA 6 1/24 CARARAMA.. modificari pana in prezent:
- lasata mai jos - interior mochetat - portbagaj mochetat - scaune material textil - detalii motor |
Ce idee pestrita ai aplicat pe BMW dar nu cred ca arata bine pe o astfel de masina de lux... adica ceva de genul ala la 1/1 am vazut in principal la masini mai ieftine...
Oricum interesanta realizarea! ;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Proiect nou... MERCEDES 300SL Bburago 1/24..clean vision..
Modificari: - mocheta in interior - portbagaj mochetat + material textil - roata de rezerva in portbagaj + Update Viper... - jante negre cu buza argintie - mai multe detalii la motor |
3 Attachment(s)
proiect Nou... VW GOLF V FSI WELLY 1/24
modificari pana in prezent: - mochetat 90% (mai trebuie portbagajul dar nu m-am hotarat daca fac woofer sau doar il mochetez.. spuneti voi) - sticker verde pe scaune - jante negre - vopsit plafonul si capota negre - urmand ca restul masinii sa fie la culoarea scaunelelor modificari pe viitor: - masina vopsita verde fluor - woofer ( nu m-am hotarat inca daca fac sau nu) - pleoape |
6 Attachment(s)
finish the PROJECT:
per total sunt multumit si-mi place cum a iesit...dar astept parerile voastre. |
a iesit cat de cat ok....vopseaua e cam nasoala pe alocuri....dar peransamblu e ok....felicitari...bafta in continuare!;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning