![]() |
Renault 21 Nevada
Schimb Renault 21 Nevada din 1990, motor 1.8,92 CP,jante aluminiu 15" +un set de jante cu gume de iarna noi, Toyo Proxes,geamuri electrice fata,inchidere centralizata,alarma,cd-Blaupunkt cu 6 boxe,cotiere fata-spate,volan reglabil,scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar,proiectoare ceata,carlig remorcare,interior impecabil din plus,exterior fara rugina sau lovituri si zgarieturi.KM:196 000 al 2-lea proprietar in tara.Pret:1800 E neg.
Schimb cu golf 3,opel astra,renault 19,inmatriculate.TEL:0744 77 65 91 Revin mai tarziu cu poze. |
Re: Renault 21 Nevada
12 Attachment(s)
Poze cu masina asa cum am promis.
|
Dupa cum se observa in poze masina e f intretinuta,atat interior si exterior.Toate consumabilele sunt schimbate la zi,merge f frumos.
|
Sus cu ea !!
|
UP...
|
UP !!
|
Sus cu ea.2200 neg
|
Up...
|
schimb cu o rulota nu te intereseaza plus ceva din partea mea?
|
Nu, multumesc.
|
Sus cu ea....2100 destul de neg pt cei interesati.Masina merge si arata perfect,e f confortabila nu consuma gram de ulei,fuge f bine,nu bate si nu troncane.O am de 5 ani ma despart de ea deoarece mi-am luat o Laguna.Tocmai de aceea nu mai doresc schimburi,doar cash pentru cine e interesat.ITP si RCA valabile!!!!masina circula zilnic.
|
Sus din nou....oare nu i-au ajuns 5 ani la mine??
|
sus din nou
|
UP...
|
2000 NEG !!!! Stare exceptionala!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning