![]() |
piese auto import , logan
De vanzare orice piese auto import si gama dacia .
bara faţă LOGAN - 130 RON bascula echipata - 95 RON bieleta antiroliu LOGAN - 20 RON bieleta direcţie LOGAN - 24 RON bieleta inferioara LOGAN - 70 RON bobină inducţie LOGAN - 110 RON bucşa bascula LOGAN - 10 RON burduf planetară LOGAN - 26 RON cablu ambreiaj LOGAN - 50 RON cablu frānă de mānă LOGAN - 58 RON cablu frīnă ABS LOGAN - 65 RON cilindru frānă LOGAN - 70 RON clapetă uşă exterior LOGAN - 35 RON repartitor frana logan - 75 lei disc frānă LOGAN - 75 RON planetara logan mpi - 300 lei (buc ,noi cu garantie ) far LOGAN - 110 RON filtru aer LOGAN 1.4, 1.6 - 15 RON filtru aer LOGAN 1.5 dci - 15 RON filtru motorina LOGAN - 49 RON fişă bujii LOGAN - 35 RON planetara logan dci - 300 lei (buc ,noi cu garantie ) repartitor frana solenza ,sn - 125 lei geam oglindă LOGAN - 25 RON/logan BK-50 lei pipă bieleta LOGAN - 35 RON pivot LOGAN - 20 RON pompă apă LOGAN 1.4 - 90 RON proiector LOGAN -45 RON rulment amortizor LOGAN - 25 RON saboţi LOGAN - 50 RON vas expansiune LOGAN - 40 lei parbriz logan - 240 lei suport proector logan - 15 lei/buc kit ambreiaj logan , solenza - 250 lei /buc kit rulment fata logan -45 lei kit rulment sp logan - 40 lei tampon motor papuc diesel - 50 lei bieleta antiruliu logan- 25 lei acumulator auto 55 ah - 130 lei ulei motor elf 10w40 4l - 90 lei ( un filtru bonus la fiecare bidon de 4 l cumparat ) PLACUTE FRANA - 35 LEI BIELETE DIRECTIE SOLENZA , SUPER NOVA - 49 LEI BUC AMORTIZOR HAYON SOLENZA - 20 LEI BUC RULMENT FATA SOLENZA - 40 LEI RULMENT SP SOLENZA - 35 LEI BUC PENTRU MAI MULTE DETALII NE PUTETI CONTACTA - 0733946900 0768153021 |
Re: piese auto import , logan
puteti sa-mi spuneti daca burduful de planetara este original de logan adica din ala tare ca astea din magazin sunt dintr-un cauciuc atat de moale incat deja am schimbat 2 pana acum ca tot crapa. Si inca ceva......cata garantie are o planetara pt mpi???....Multumesc!
|
Quote:
SI LA BURDUF ESTE CEL IEFTIN TOT DE PRODUCATORUL PLANETARELOR .LA CEL ORIGINAL DE DACIA ESTE LA PRETUL DE 80 DE LEI CEL DE LA ROATA SI 120 LEI CEL DE LA CUTIE . O SEARA BUNA 8)8)8)8)8)8)8)8) |
Multumesc pt raspuns...........la planetara fara abs m-am referit si eu..........am avut probleme cu planetara din dreapta si azi am schimbat capul de planetara.......sper sa nu mai am probleme insa daca apare ceva sigur o sa va contactez pt una noua.
|
Quote:
|
o planetara de solenza pe partea dreapta ,gasesc si eu aici poze si un pret ,multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning