Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Interior facut de mine,daca vrea cineva,locuiesc in Arad !!! (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/11644-interior-facut-mine-vrea-locuiesc-arad.html)

IOJI 10-01-06 15:07

Interior facut de mine,daca vrea cineva,locuiesc in Arad !!!

3 Attachment(s)
Interior facut de mine,daca vrea cineva,locuiesc in Arad !!!

balann_jointt 12-01-06 00:15

!!!!

ce e ala golf 2! vreau si eu bordu asa! uite id-ul meu de mass balann-jointt! vreau sa vorbim!!!!

B05LAD/cristi 13-01-06 14:50

Crezi ca la golf 1 merge sa ii faci asa ceva , arata super bine,iti dau ID meu de yahoo sa vb, poate imi poti da si mie cateva idei (apropo bordul de la golf 2 se potriveste la golf 1? ) [email protected] sincere multumiri :arrow:

Bizonul 24-01-06 20:43

frate, este dragutz dar park ar trebui schimbat si pedalierul ala.este ruginit k vai de mama lui.nu da bine deloc in poza :wink:

steli 02-06-06 22:20

Re: Interior facut de mine,daca vrea cineva,locuiesc in Arad !!!

am incercat eu bord de G2 pe G1 dar nu merge

broncos emx 03-06-06 09:02

arata bine dar mie nu-mi place culoarea ceasurilor,ar fii aratat mai bine albe cu lumina albastra.....asta e parerea mea

vlad_VSV 03-06-06 09:07

da intradevar ar fi dat mai bine lumina albastra pe fundal alb

broncos emx 03-06-06 10:26

si eu osa fac ceva asemanator golfului meu dar la care voi mai adauga ceva idei personale:D

dany_let 03-06-06 17:45

Sunt foarte curios ce-ai facut la interiorul ala , in afara de faptul ca ai vopsit niste plastice , leduri albastre si folie albastra pe ceasuri....nimik...asta poate oricine cu o investitie minima...nimik extraordinar....

broncos emx 06-06-06 21:23

da ma dar omu si-a facut ceva frumos si simplu,ce-oi vrea avioane?e golf 2 frate......

Andre3y 07-08-06 10:37

Poze mai recente..;) Cu mici modificari..Interior umpic..;)Vor aparea deseara sau maine...ca mi-e lene sa le pun...;)

ROBERT_88ROB 25-11-06 13:50

cum tiai facut vitezometru albastru lai vopsit sau lai cumparat, am si eu un vw jetta si vreau sa le fac galbene ca am interiorul galben cu negru

CJ-01-WOB 25-11-06 14:27

interiorul de mai sus e ceva de genul DIY (do it yourself) , cu investitie minima , putina imaginatie si atentie la detalii oricine poate sa isi faca singur interiorul dupa preferinte!

@ROBERT_88ROB : pe ceasuri se aplica o folie autocolanta (culoarea dorita) in prealabil imprimata cu valorile(desenele) dorite.nu e ''roket science'' .. atata doar ca e o munca migaloasa! A si trebuie demontate ceasurile si o parte din plasticele din bord!
daca crezi ca e dificil apeleaza la orice firma respectabila de modificari auto!

ROBERT_88ROB 26-11-06 20:37

unde gasesc gasesc folie uite aici adresa mea robert_88rob vreau sa vorbesc cu tine sa vad de unde gasesc folie ca vreau sa imi colorez ceasurile ca am interiorul galben cu negru

CJ-01-WOB 27-11-06 19:07

la un magazin specializat pe plastice , colante ,folii ,vopsele si asa mai departe!

All times are GMT +2. The time now is 13:07.

- Copyright 2026 4Tuning